جنیفر____لارنس مدیر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 516 عنوان باردار های عزیز نه هفته بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 91 پست سلام مامانای گل وضعتان چطوره ؟شکمتون تغییری کرده ؟حالت تهوع دارید ؟ 1404/07/25 | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1903 صبرکن منم سریه مسئله رفتم سونورحمی واسه بقایاسقط که داشتم ولی ۵هفته بارداربودم وهیچی سونونشون نداده ... چیکار کردین بعدش گلم
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 سونو اولم نمیدونم یادتونه یا ن گلم اصلا تو عکس ساک دیده نمیشد دکترم دستی نوشته بود ساک کوچیک بارداری ... خب خوبه دیگه.من به تو نگفتم برو پیش سونوگرافی نه دکترت؟دستگاه های اینا خیلی دقیق نیست...مطمئن باش خوبه رشدش عالی بوده دیگه.دوهفته دیگه صبر کن فقط خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1903 قطعا پیشرفته عزیزدلم الانم شک ندارم دو هفته دیگه بری باز قلبش تشکیل شده دکترم میگه بعضی بچها زودی قل ... وای خدا کنه عزیزدلم انشاللهوالله مردمو زنده شدم تا قلب تشکیل شه
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 3792 سونو اولم نمیدونم یادتونه یا ن گلم اصلا تو عکس ساک دیده نمیشد دکترم دستی نوشته بود ساک کوچیک بارداری ... عزیزم من ۵هفته بودم رفتم سونونمیدونسم باردارم حتی ساک بارداری نبودش که بگه باردارم
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 516 شکم کوچک خوبه اتفاقامن وزن بچه هامم۳۷۰۰تا۳۸۵۰میشده من تو بارداریم کلا هشت کیلو اضافه کردم چون شکمم نداشتم بهداشت همش بهم اصرار میکرد که غذاتو زیاد کن حتی از اون پودرهام گرفتم ولی بچم که بدنیا اومد ۳۶۰۰ بود همه تعجب کرده بود که این کجا جا شده بود
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1903 من هفت هفته و یه روز بودم سونو خودش گفت من نمیدونستم باردارم عههه عزیزم مبارکهعلاعم هم دارین
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 3792 چیکار کردین بعدش گلم هیچی خبرنداشتم بارداربودم بعدشم تاسونو غربالگری دیگه نرفتم سونو اصلا چون به شوهرمم دیرترگفتم باردارم ۱۱هفته رفتم غربالگری همه چیش اکی بودش
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 516 عههه عزیزم مبارکهعلاعم هم دارین نه والا هیچی تهوع تا الان یه بار داشتم که اونم فک کنم عوارض قرصه اخه هماتوم دارم سینه هامم هیچ فرقی نداره
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 بچه ها شما حالت تهوع ها و علایم بارداریتون از چند هفته شروع شد از ۴ هفته علائم کوچیک شروع شد از ۶ تهوع...دیگه تا۱۰ تهوع رو داشتم خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1903 چرا پیشرفت داشته این ینی خیلی تنبله دیرتر معلوم میشه البته بستگی به دستگاه سونوگرافی هم داره ها چون ... بنظرت امیدی هست ؟ :)بلههه تا منو دق نده قلب نمیزنه والا تو شهرمون بهترین دکتره تو فکر خودمم هس اگه خدایی نکرده نشون نده برم پیش ی سونو گرافیست بعدانشالله توکل به خدا بمنم دعا کنین
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 3792 من تو بارداریم کلا هشت کیلو اضافه کردم چون شکمم نداشتم بهداشت همش بهم اصرار میکرد که غذاتو زیاد کن ح ... خب بچه پدرومادرمیره من زیادبالام میره هربارداری تا۱۳ یا۱۴ کیلواینوزیرنظرمشاورتغذیه ام تا ۱۱کیلومیشه بیادبالام ولی دیگه وزن هدف ۹کیلوهستش
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1903 عزیزم متن سونوت چیه توضیحاتش دستی خودش نوشته همونا ک گفتم چیز خاصی ننوشته
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 516 از ۴ هفته علائم کوچیک شروع شد از ۶ تهوع...دیگه تا۱۰ تهوع رو داشتم علائمت چی بود دقیقا
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1903 تقریبا ینی تازه یه ذره از جنین معلومه تازه میخواد شروع کنه به رشد با توجه به هفته ام خیلی دیر نیس شروعش🥺🥺🥺🥺
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1903 اگر قطب جنینی بوده چند روز دیگه قلبش میزنه والا گفتم قطب جنین هست گف اون دایره قطب جنینه انشالله