2777
2789
عنوان

کیا بعد عروسی زود بچه دار شدن

888 بازدید | 102 پست

همه بگن زود بچه نیار فلان ولی من خیلییییی عشق بچه ام از اونور تنبلی تخمدان دارم میترسم جلوگیری کنم بچه دار نشم 

با شوهرم ۵ سال دوست بودیم تقریبا ۱ سال عقد هم همو خیلی دوست داریم هم شناخت دارم ازش یعنی اونطوری نیست ک بگید دیر بیار بشناسیش

چند وقت دیگ عروسیمه من بیشتر از عروسی ذوق بچه دار شدن دارم بخدا😂

دوتا بچه ام بزرگ کردم همه میگن خیلی خوب بچه داری میکنی و بلدی واقعا مثل مادر بودم برا اون دوتا

نمیدونم دوست دارم نهایت ۱ سال بعد عروسی بچه باردار بشم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ ماه بعد عروسی باردار شدم

حرف تا دلت بخاد شنیدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بذار یه کم مزه زندگی دونفره رو بچشی بعد

خب بعد ۱ سال مزه چشیدن بس نیست؟

من تقریبا ۶ ساله دونفره ایم همش باهمیم😂

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

۵ سال دوست بودیم همون اول ازدواج باردار شدم

باید حداقل ۳،۴ سال بچه نمیاوردیم

دیر بیار

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من فوری باردار شدم سه ماهگیش سقط شد بعدش دوباره باردارشدم کارخوبیه‌به نظرم راه رفتنی روباید رفت چراپ ...

اخی عزیزم برای سقط اولت متاسفم امیدوارم خدا بچه تو نگه داره خوشبخت باشه 

دقیقا تازه هرچی تفاوت سن با بچت کمتر باشه بنظرم خیلی خوبه

من دقیقا شرایط تو رو داشتم ازمایش دادم دکتر گفت جلوگیری مداوم میتونه شرایطو تشدید کنه بعد به مشکل بخوری اولین سالگرد ازدواجم اول بارداریم بود . اولش همه مسخره ام میکردن ۲۱ ساله ام بود . الان ماشا الله جوری بچه هامو بزرگ کردن همون ادما میگن خوش به حالت . زود بجه اوردی بزرگ شدن . میخوام بگم به حرف مردم زندگی نکن همونا بعد عوض میشن نظر خودت و شوهرت مهمه و بحث پزشکیش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚