2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12767 بازدید | 273 پست
واقعا خیلی سختهببین حالا بیا تو فکرت بزار روی توسعه فردی خودت روی خودت کار کن کلاس برو ی هنری یاد بگ ...

باشه سعی خودمو میکنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمنم بعداز دنیا امدن دخترمون با من لج افتادچند بار قهر کردم هزاران بار دعوا آخرش فهمیدیم برامون دعا نوشتن پیداش که کردیم اوضاع بهتر شد

شاید الان فکر کنی هیچی عوض نمیشه و تو باتلاق گیر کردی اما خدا خیلی مهربونه یکم نماز بخون تا آروم شی 

زود به زود آرایشگاه برو یکم به خودت برس 

بهت قول میدم همه چی درست میشه 

بعد هرسختی آسونی تو راهه

عزیزم قبلا سرد بودی یا ب مرور سرد شدی چون من خودم قبلا خیلی گرم بودم اما تا چند ماه پیش ب جایی رسیدم ...

دقیقاااااااا همینجوری مثه شما هس شرایطم.والا خودمم همین حدس رو میزنم طلسم باشه چون دیگه دراین حد سردی هم عجیبه برام.شمااز کجا فهمیدی طلسم شدی؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚