2777
2789

زبان انگلیسیم خوبه میخوام شیش سال زمان بزارم سه سال اسپانیایی و سه سال فرانسه ک قشنگ ب تسلط برسم هدفمم مهاجرت نیس و یا درامدزایی بیشتر جهت ارتباطه و علاقم وگسترش مهارتم ۲۹ سالمه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اول یکی رو پیش ببر تا سطح b1 برسون بعد بعدی. درسته شباهتی نداره فرانسه و اسپانیایی ولی گیج کننده میشه

چون هدف خاصی نداری از لحاظ مالی و نهاجرت، اونی که از همه بیشتر دوست داری شروع کن

مثلا من از اسپتنیایی بیشتر خوشم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یکی رو پیش ببر تا سطح b1 برسون بعد بعدی. درسته شباهتی نداره فرانسه و اسپانیایی ولی گیج کننده میش ...

شما زبان میخونید ؟چ زباتی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اگه انگلیسی رو به سطح ادونسد رسیدی فرانسه رو شروع کن. فعلا به اسپانیایی هم فکر نکن.

انگلیسیم تقریبا تمومه .فرانسه هم خیلی دوس دلرم سه سال میتونم بنظرت ب جای خوبی برسونمش بعد چن وقت اسپانیایی

انگلیسیم تقریبا تمومه .فرانسه هم خیلی دوس دلرم سه سال میتونم بنظرت ب جای خوبی برسونمش بعد چن وقت اسپ ...

منظورم اینه که تو انگلیسی هر 14 تا تنس رو بلدی؟ میتونی بدون غلط مکالمه کنی؟ اگه اره فرنسه رو شروع کن. هر دو زبان به هم وابستن و انگلیسی زیرشاخه فرانسه محسوب میشه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
منظورم اینه که تو انگلیسی هر 14 تا تنس رو بلدی؟ میتونی بدون غلط مکالمه کنی؟ اگه اره فرنسه رو شروع کن ...

بله

ببخشید تاپیکاتونو نگاه کردم چن تا سوال کنکور داشتم دبیر بین شجاعی و ایرانی وقضآتی موندم

بلهببخشید تاپیکاتونو نگاه کردم چن تا سوال کنکور داشتم دبیر بین شجاعی و ایرانی وقضآتی موندم

پشت کنکوری هستین؟ اگه امسال کنکور میدین اصلا به زبان جدید فکر نکنین به هیج وجه.   معلم انلاین من نمیبینم ولی از دوستام تعریف شجاعی رو شنیدم.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.