2777
2789
عنوان

چه کارای عجیبی میکنم من

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 50 پست
سفارش بده استرس هم نکش

نمیشه  گفتم  خونکی   میپزم یکی دیگه ام سفار شمیده   از قنادی  درواقع  چون  ناراحت نشم  معلم گفت باشه توام  بپز کیک منو هیچکی نگام نمیکنه  همه  به اون خامه ایه  که مامان بچه  دیگه  از بیرون میگره توجه  میکنن:((((((

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

نمیشه گفتم خونکی میپزم یکی دیگه ام سفار شمیده از قنادی درواقع چون ناراحت نشم معلم گفت باشه ...

بهش زنگ بزن بگو منصرف شدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پودر کیکو چش بسته درست میکنم خیلی اسون بعد نفهمن پودر کیک امادس ابروم بره میگن اینهمه ...

نه نمیفهمن روشو با ترافل و اسمارتیز تزئین کن من خودم مزه کیک آماده رو بیشتر دوس دارم اگه کاکائویی گرفتی شکلات آب کن بریز روش اصلا معلوم نمیشه کیک آماده اس

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

بهش زنگ بزن بگو منصرف شدم

زشته   دیگه   دوتا کوچیک  میپزم و تزیین میکنم   حجم کمو واردم هرچند دردسره  دوسری بپزم

همه تلاشمو ممیکنم  باید بترکونم  از اون کیک قنادیه  عالیتر درست کنم 

من میتووووووونم

نه نمیفهمن روشو با ترافل و اسمارتیز تزئین کن من خودم مزه کیک آماده رو بیشتر دوس دارم اگه کاکائویی گر ...

دقیقا همینکارو  میکنم  عصری میرم دوتا پودر فرمند میگیرم 

تزیینم سسی که توعنوان گفتمو عالی درمیارم  میریزم  روشو 

پودر گردوام  میریزمو تمام 

دقیقا همینکارو میکنم عصری میرم دوتا پودر فرمند میگیرم تزیینم سسی که توعنوان گفتمو عالی درمیارم می ...

آفرین عزیزم انشالله موفق باشی عکسشو گذاشتی لایکم کن بیام ببینم خانوم هنرمند چیکار کرده

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

آفرین عزیزم انشالله موفق باشی عکسشو گذاشتی لایکم کن بیام ببینم خانوم هنرمند چیکار کرده

چشم چشم حتما یادم میمونه :)))

بفرمایید حاضر شد کیک