2777
2789
عنوان

چه کارای عجیبی میکنم من

411 بازدید | 48 پست

برا جشن قران بچه  معلم توگروه اعلام کررد کی کیک میپزه گفتم من :(( برا ده پونزده نفر کیک نپختم تاحالا نمیدونم روچه حسابی گفتم من 

بعد کلی خودمو سرزنش کردم که چرا بدون فکر اعلام امادگی کردم

چند ساعت بعد معلم پیام داد که مامان یکی دیگه گفته کیک سفارش میده

منم خوشحال شدم پیش خودم  گفتم خداروشکر به دخترم گفتم به معلم نگی مامانم گفته خدارو شکر :// گفت شاید بگم شیطون 

بعد اومدم  جواب پیام معلمو دادم وخودمو ناراحت نشون دادم که ای وای من اماده بودم  دوست داشتم برا بچه ها کاری کنم 

معلمم نوشت  مرسی مهربون  پس شمام بپز بچه ها از هرکدوم خوششون اومد بخورن://

اصلا اینحجم زیاد تاحالا کیک نپختم  مجبورم   دوسری بپزم دوتا کوچیک  که مطمئن شم خراب کاری نمیشه :((

همیشه خودمو درموقعیتای اینچنینی قرار میدم :/

حالادعا نکنید خرابش نکنم 

میخام برا تزیینشم سس شکلات با شیرو پودرکاکایو واردوکره درست کنم و روشم پودر گردو بپاشم خوبه؟؟!!

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفارش بده استرس هم نکش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

اسیی ببخشی ولی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

عزیزم پودر کیک بخر راحته و خیلیم خوشمزه نگرانم نیستی که خراب شه چون گفته چیکار کنی

اتفاقا  پودر کیکو چش بسته  درست میکنم خیلی اسون  بعد نفهمن پودر کیک امادس  ابروم  بره 

میگن  اینهمه  اصرار کرد کیک بپزم  پودر اماده پخت

قشنگیش به اینه ک خودت با عشق همه تلاشتو کنی و کیک درست کنی و کلی ام عکس بگیرید برای یادگاری دوران مد ...

اره   بخاطر همین  چش بسته  گفتم  من  بعد دیدم  فراتر از حد تواناییهامه