2777
2789

خالم باهامون قهره از زبونم مامانم حرف درمیاورد تو فامیل پخش می‌کرد ( بشدت ادم بد ذات و پول پرستیه ) 

دایی هام همشون قهرن باهامون ۵ تا دایی دارم با یکیشون در حد زنگ زدن حرف میزدیم که زن داییم چند وقت پیش زنگ زده بود با مامانم حرف میزد به مامانم گفت حقتونه کسی ادم حسابتون نمیکنه منم گوشیو گرفتم هرچی از دهنم درومد بهش گفتم 

زن عمو هام با ما لجن از وقتی داداشم مغازه زده دیگه جواب سلاممون هم نمیدن ( با اینکه پدرم از همشون بزرگ تره و سنی ازش گذشته روشون میکنن اونطرف ) 

یعنی مشکل از ماعه؟ 

اخه ما کاری با کسی نداریم 

دلم واسه مامانم کباب میشه وقتی میفهمه دایی هام مهمونی گرفتن ۵ ساله خونه هیچ کدوم نرفتیم اصلا دعوتمون نمیکنن ما دعوت کردیم کسی نیومد 

☹️چرا اخه🖤

همشون باهمدیگه خوبن با ما بدن فقط 🙁

دوست داداشم با پسر یکی از دایی هام دعواش شده بود بعد دایم از مامانم شکایت کرد ۷ ساله پیش از چشم ما دیدنش 

✨زندگی کوتاهه، لاکمو بزنم بهتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه ممکنه همه بد باشن؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چقدر بی لیاقتن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ما هم با همه قطع ارتباطیم

فامیل همه شون حسود و بد ذاتن

😬

علل خصوص فامیل مادری

گرگن تو لباس بره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

یکم عجیبه ک هم فامیل بابات و هم مامانت باهاتون بد هستن اما اونا خودشون باهم خوبن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜