2777
2789
عنوان

چه شوهرهایی مردم دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی محبتی کن استارتر

برو شماره دعا نویسشو بگیر 

بیا همینجا بگو😂😂😂

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دلت میاد خانوادتو ول کنی بری؟؟

همین سخته 

ولی آدم وابسته ای نیستم 

خب من کلا بعد ازدواج هم دور میشم از خانوادم یه شهر دیگه میرم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

کلا از اول همین بود چطور

یه کاربری بود اسمش نمیدونم چی بود همین عکسو گذاشته بود تقریبا چند ماه پیش بود قبل اینکه

اون یکی کاربریم تعلیق بشه درمورد یه چیزی سوال داشتم که متاسفانه حسابم معلق شد 

متین هستم

خخ و منی ک میخام کلاس آموزشی ثبت نام کنم.. شوهرم جوری رفتار کرد و با تهدید چس تومن پول شهریه رو گردن گرف ک اصن زده شدم از هر چی درس و کلاسه...  خدا همکارتو خوشبختش کنه حتما لیاقتشو داره.. من ک لایق هیچی نیستم توو این زندگی.. دقیقا رفیق منم همیشه از شوهرش میناله ک دوسم نداره ولی کل زندگی شوهرش از خونه و ماشین و زمین همش ب اسم رفیقمه.. از پول خرج کردناشم نگم ک همه چیزو بهترینشو برای خودش میخره.. از شوهری ک میناله دوسم نداره شوهره براش کادو ماشین میخره.. در حالی ک ماشین قبلیشو توو تصادف داغون کرد رفیقم.. شوهره دوباره بهترینشو گرفت.. کل دانشگاه ب زور زنشو فرستاد و هنوزم بابت شهریه هاش کلی هزینه میکنه.. وضع مالیشونم در حد ماس..  و منی ک لنگ چس تومن پول شهریم!!!