2777
2789

خودم سرماخوردم گلوم میخاره 😔

مامانمم دندونش درد میکنه

خونه خیلی به هم ریختس

حال ندارم تمییز کنم 

به نظرتون چیکار کنم فقط شاید بتونم ظرفارو بشورم 

برا سرماخوردگی چی بخورم زودتر خوب بشم

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  سرما خوردم گلو درد دارم. دو ساعت پیش رفتم دکتر دوتا امپول و سرم نپشت با کلی قرص 

گفت همش با ماسک بگردم بقیه مریض نشن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
منم سرما خوردم گلو درد دارم. دو ساعت پیش رفتم دکتر دوتا امپول و سرم نپشت با کلی قرص گفت همش با ماس ...

چقدر هزینش شد ؟

منکه از نظر مالی مشکل دارم نمیتونم برم دکتر 

اگرمهمون ندارین، خب تمیزنکن، اینقدسخت نگیر، اگرهم پدرت ناچارا یکم تمیزکن، بعدم جمعست

نه نداریم 

آره می‌خوام بیخیال باشم 

چقدر هزینش شد ؟منکه از نظر مالی مشکل دارم نمیتونم برم دکتر

من رفتم اورژانس بیمارستان میلاد ک با بیمه اس 

کلا ۲۲۰تومن شد 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نه نداریم آره می‌خوام بیخیال باشم

ببین اگه سیر و عسل داری تو‌خونه ی دونه سیر رنده کن یکم بش عسل بزن مث اب رو اتیشه برا گلو درد 

من اینو دیروز امتحان کردم ولی معدم واکنش نشون داد بالا اوردم وگرنه تا الان خوب شده بودم 

دم نوش پونه و اویشن خیلی خوبه 

دکتر ب من گف اب نمک قرقره کن 

ی شربتم داد ب اسم گایافنزین