2777
2789
عنوان

ماجرای خیانت زن پسرخالم داره روانمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 63 پست
هستن همچین افراده پرو و حق به جانبی که آبرو براشون مهم نباشه!

احتمالا میخواد لو بره طلاقش بدن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اصلا بدی وخوبی ربطی به پوشش نداره چون دیدم خیلیا به اجبار چادر سرشونه ودلی نیست یا برای پوشش به کار ...

دقیقا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم باور نمیکنم یه زن بخواد اینجوری ابرو خودشو ببره!

در طی زمان بهتون ثابت میشه همه آدما مثل هم نيستن

خصوصا ذات که زمین تا آسمون متفاوته🤷🏼‍♀️

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

احتمالا میخواد لو بره طلاقش بدن

اینم احتمالش هست

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

تاهل

۲۵سال

۳تا بچه

پوشش چادری

شوهر سخت کوش

رفیق شدن با پسر ۲۰ساله...

مطمنم باز هم یه سریا جانبداری این زن ک نه 💩 رو میکنن و معتقدن میتونه ک حق باهاش باشه!!!

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

ببخشید اون چقدر اسکل بوده که به تو گفته چنین چیزیو

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

این جدا شه بهتره تا خدای نکرده با پسره نقشه قتل پسر خالت بکشه .....آنقدرها اینجوری شده ..بگو بی سروصدا صداش درنیار جدا شود بعد علنی کن که کسی رو میخوای 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ببخشید ولی دورز باوره،بیاد به دخترخاله همسرش بگه،یه خانم با۳تا بچه عاشق یه مسر۲۰ساله شده باشه

اصلا چرا باید تو۲۵سالگی۳تا بچه

بعید میدونم کسی با۳تا بچه وقت سرخاروندن داشته باشه،چه برسه عشق وعاشقی با یه پسر بچه دیگه