نپتونbtttt مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1504 عنوان پشت کنکوری ها بیاین 105 بازدید | 16 پست میخواید ترمیم بزنین؟¡¡ 1404/07/25 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیلانم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 954 بله فقط دوازدهم سال دیگه یازدهمم بهش اضافه شده هاچجوری فقط دوازدهمو میزنی
نپتونbtttt مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1504 سال دیگه یازدهمم بهش اضافه شده هاچجوری فقط دوازدهمو میزنی خب همین دیگهمن اولش فکر میکردم باید یازدعم و دوازدهم رو باهم زد ولی الان فهمیدم میشه یه پایه رو داد فقط😭❤️
فرییی21 عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 14 سال دیگه یازدهمم بهش اضافه شده هاچجوری فقط دوازدهمو میزنی یازدهممون نهایی بود نمره های یازدهمم لد نیست دیگه ترمیم نمیکنم اونو
زیلانم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 954 یازدهممون نهایی بود نمره های یازدهمم لد نیست دیگه ترمیم نمیکنم اونو واسه من نهایی نبودولی مگه نه اینکه هرسال که میخوای کنکور بدی باید همون سال ترمیمم بزنی؟ البته من فارغ التحصیل ۴۰۲ ام نمیدونم باز:(
زیلانم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 954 خب همین دیگهمن اولش فکر میکردم باید یازدعم و دوازدهم رو باهم زد ولی الان فهمیدم میشه یه پایه رو داد ... مگه میشه؟ از کجا فهمیدی کی گفت؟ پایه دوازدهم قطعیه همه باید ترمیم کننیازدهم هم فقط ۶ تا درس برای سال بعد تصویب شده که باید ترمیم کنیمحالا چجوری میشه یا اینو انتخاب کنی یا اونو
فرییی21 عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 14 واسه من نهایی نبودولی مگه نه اینکه هرسال که میخوای کنکور بدی باید همون سال ترمیمم بزنی؟ البته من فار ... نه دیگه اگه نمره هات خوبه میتونی نزنی
زیلانم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 954 نه دیگه اگه نمره هات خوبه میتونی نزنی شما مطمئنی؟! من نهایی ندادم یازدهم رواون موقع کنکور اینجوری نشده بود هنوزالان میگن اگر یازدهمتون رو نهایی ندادید فارغ التحصیل سالای قبلید باید دوباره ترمیم بزنید!حالا هم یازدهم و هم دوازدهم:/
فرییی21 عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 14 شما مطمئنی؟! من نهایی ندادم یازدهم رواون موقع کنکور اینجوری نشده بود هنوزالان میگن اگر یازدهمتون رو ... درسته شمایی که یازدهم نهایی ندادید باید بدید که ایجاد سابقه کنید ولی کسانی که یازدهم نهایی دادن و نمراتشون خوب بوده نیازی نیست ترمیم کنن
زیلانم عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 954 درسته شمایی که یازدهم نهایی ندادید باید بدید که ایجاد سابقه کنید ولی کسانی که یازدهم نهایی دادن و نم ... منم همینو میگم دیگه شما میگید نمیخواد ترمیم کنیپشت کنووریا باید یازده و دوازده رو باهم بدن شانس مارو نگا خدایا😭
فرییی21 عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 14 منم همینو میگم دیگه شما میگید نمیخواد ترمیم کنیپشت کنووریا باید یازده و دوازده رو باهم بدن شانس مارو ... نه من فکر کردم شما هم مثل من یازدهم نهایی دادید گفتم اگه نمراتتون خوبه نیازی نیست
نپتونbtttt مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1504 شما مطمئنی؟! من نهایی ندادم یازدهم رواون موقع کنکور اینجوری نشده بود هنوزالان میگن اگر یازدهمتون رو ... من نهایی دهدم یازدهم رو
نپتونbtttt مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1504 درسته شمایی که یازدهم نهایی ندادید باید بدید که ایجاد سابقه کنید ولی کسانی که یازدهم نهایی دادن و نم ... عزیزم منم یازدهم دادم امسالم دوازدهم دادم ولی پشت کنکورممیتونم سال دیگه فقط ترمیم دوازدهم بزنم مگه نه؟ اخه شش درس یازدهمم بد نبودن نمراتشون