2777
2789

خانما من ای وی اف کردم شیاف پروژسترون ام میزارم ولی یک هفته است دگتر امپول پروژسترون برام حذف کرده 

برای فردا صبح از دکتر وقت گرفتم 

نمیدونم امروز برم اورژانس یانرم 

نگرانم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروعزیزم، اصلا تعجیل نکن اونا کارشون بلدن حتما راهنمایی میکنن

باشه ممنونم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

حتما شیافت پروژسترون بزارمنم ای وی افی بودمچرا پروژسترونت رو قطع کرده؟تا اخر بارداری باید بزنی

نمیدونم گفت دیگه نیازی به امپول نیست 

فردا میگم بهش 

امپول انوکسوپارین یا هپارین استفاده میکردی؟ 

عزیزم خدابزرگ، ولی شماهم کارامروزبه فردا نسپارخانومم، بازبعدا خودت سرزنش نکنی عزیزم

خدانکنه 

نه حواسم هست ادم خون سردی نیستم ولی باز ممنونم ازت عزیزم

خدانکنه نه حواسم هست ادم خون سردی نیستم ولی باز ممنونم ازت عزیزم

معلومه خدانکنه عزیزم،قصد ناراحتیت نداشتم ببخشید  منم تجربشو داشتم خب سرتنهابودن موقع اسباب کشی یکم یچیزی رو خاستم هل بدم یکم خونریزی داشتم باز، وقت دکترم هم فرداش بود، ولی رفتم اورژانس یه قرص دادکه متوجه شدم واقعا خوب بوده، بخاطرهمون میگم اورژانس برو بعدش بمن یه سنوگرافی رنگی دادن بااینکه گرون شد، ولی خیال خودم راحت شد