2777
2789

چیزای این مدلی رو امادگی یا همون پیش ۲ به بچه ها اموزش داده میشه ؟ تا برای سنجش بلد باشند

یا باید خودم شروع کنم بهش یاد بدم ؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باید یاد بدی تاحدودی کار میکنن ولی ن عمقی

ممنون بنظرتون چه چیزایی یادش بدم ؟

یکسری کتاب هست برای امادگی برای سنجش

نمیدونم خوبه اونارو بگیرم و سعی کنم مثل اونا یادش بدم ،؟

تو مهد باهاشون کار میکنن

ممنون عزیز

امسال پیش ۱ هست ثبت نام نکردم چون باید جا به جا بشیم و فعلن مشخص نیست کجا ساکن میشیم

سال دیگع پیش ۲ 

ممنون عزیزامسال پیش ۱ هست ثبت نام نکردم چون باید جا به جا بشیم و فعلن مشخص نیست کجا ساکن میشیمسال دی ...

انشاءالله. پیش یک بیشتر جنبه بازی و اجتماعی شدن داره ولی پیش دو حتما بذار بره برای مدرسه خیلی کمکش میکنه

بهشون یاد داده بودن ولی پسرم یادش نمونده الان فراموش کرده

اها پسر شما چند سالشه ؟ رفته سنجش ؟

من امسال میباید پیش ۱ باشه

بخاطر شرایط نشد ثبت نام کنم

سال دیگه میره پیش ۲

گفتم اگر پیش ۲ یاد میده من امسال یادش ندم 

صبر کنم همون بازی و ورزشش رو ادامه بده

سال دیگع که سنشم مناسبه یاد بگیره

اگرم یاد نمیده  خودم کم کم شروع کنم 

چون سنشم کمه ۴/۵ سالشه

انشاءالله. پیش یک بیشتر جنبه بازی و اجتماعی شدن داره ولی پیش دو حتما بذار بره برای مدرسه خیلی کمکش م ...

اون که صد در صد

امسال احتمال داره اول زمستون بریم جایی که نیم ساعت با اینجا فاصله داره و..

برای همین ثبت نام نکردم 

ممنون

اها پسر شما چند سالشه ؟ رفته سنجش ؟من امسال میباید پیش ۱ باشهبخاطر شرایط نشد ثبت نام کنمسال دیگه میر ...

الان کلاس دومه 

اون زمان توی پیش ۱ و پیش ۲ یادش داده بودن نقاشی و کار دستیش درست کرده بودن ولی الان یادش نیست میپرسم نمیدونه باید کمکش کنم 

ولی برای سنجش اوکی بوده من اصلا نمیدونم سنجش چی ازش پرسیدن اون زمان ازش می پرسیدم میگفت سوال نپرسید بازی کردیم 

الان کلاس دومه اون زمان توی پیش ۱ و پیش ۲ یادش داده بودن نقاشی و کار دستیش درست کرده بودن ولی الان ی ...

مرسی عزیزم