2777
2789

سخت نبود؟؟

طبیعی رو ترجیح میدین یا سزارینتون رو؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا سزارین داشتم خیلی راضی بودم

من دخترمو سزارین بودم راضی بودم واقعا ولی میخوام ببینم میتونم طبیعی رو هم تجربه کنم یا نه...

با اینکه خودم چندین بار درد سقط رو کشیدم میدونم سخته

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من دخترمو سزارین بودم راضی بودم واقعا ولی میخوام ببینم میتونم طبیعی رو هم تجربه کنم یا نه...با اینکه ...

برای چی خودتو اذیت می‌کنی ؟

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
بعد سزارین نمیشه طبیعی اورد

نه بعد ۵ سال امکانش هست

مثلا کسی ک لگن تنگی داره ک سزارین اجبار بوده نه

ولی یکی که سزارین اختیاری بوده میتونه انجام بده طبیعی رو

بعد سزارین نمیشه طبیعی اورد

چرا دکتر گفت میشه و مشکلی نداره.

حتی گفت اگه یکسال بگذره!

ولی من میخوام بدونم کسی اینکارو کرده یا نه ریسکه...

برای چی خودتو اذیت می‌کنی ؟

چون طی چند سال خیلی بیهوشی و بیحسی داشتم اینبار میترسم دیگه برنگردم! یا روی مغزم تاثیر بذاره!

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.