2777
2789

خودم ۴ تا داداش دارم فقط با خانواده زنشون رفت و امد میکنن خونه من فقط ددست دارن بیان من برم دوست ندارن محل نمیدن منم دیگه حالا گرونی یه طرف بلاخره ادمم از سنگ نیست که دوست داره بره مهمونی دیگه قطع رابطه کردم جوری که عیدم نیومدن دیگه 

خانواده شوهرم خواهرا فقط باهم دوست دارن برن بیان ما میریم دیگه نمیان

جاریامم فقط با خانواده خودشون

خانواده خودم دخت  خاله و دختر عمو و این چیزام مثل برادرام هستن جرات نداری زنگ بزنی سریع اِ اِ اتفاقا میخواستیم امروز بیاییم خونت

دوست خوبم تا حالا نتونستم پیدا کنم والا ۲ ۳ تا پیدا کردم دم به دقیقه میگفتن ما هوس فلان چیز محلی کردیم چون من روشتا هستم یکی هم دوست پیدا کردم خیلی خوشحال بودم گفتم دیگه راحت شدم خیلی دوست خوبی هست 

نگو این با یکی از فامیلام که دشمن خونی منه دوست صمیمیه همش سوال میکرد شوهرت فلان یا نه 

خلاصه که کسی رو ندارم🙃 خیلی ناراحتم همسایه هم اکثرا معتادن زناشونم درست حسابی نیستن میترسم از زناشون

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

مثل مایی 

دایی های منم فقط می‌خوان بیان اصلا راه نمی‌دن بریم عمه هام همینطور عموهام زنهاشون اصلا دوست ندارن با خانواده همسرشون رفت و آمد کنند

ما اصلا خونه کسی نمی‌ریم اونا تاپ میشن مخصوصا دایی هام میان تو این گرونی وقتی زنگ می‌زنیم بریم میگن گرونی هست ما نیستیم سرکاریم🥲

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل مایی دایی های منم فقط می‌خوان بیان اصلا راه نمی‌دن بریم عمه هام همینطور عموهام زنهاشون اصلا دوست ...

منم نمیزارم دیگه اونا بیان چندبار ردشون کردم دیگه حتا عیدم نیومدن

چه فایده داره آخه 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

من هم دوستی ندارم رفت آمد هم با کسی ندارم اتفاقا زندگیم قسنگتره تابستون که میشه همه دنیا یاد من و خونه باغ میوفتن میان خونه ی من انکار غلط کردم خونه ام حیاط داره و سبزیجات داریم 

پدر مادرت هستن؟

اونام اصلا داخل ادم نیستن اهل رفت و آمد نیستن 

منم نمیزارم دیگه اونا بیان چندبار ردشون کردم دیگه حتا عیدم نیومدنچه فایده داره آخه

چقدر خوب که براتون نمیان برا ما میان 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.