2777
2789
عنوان

میایین درباره امام زمان حرف بزنیم (با رعایت احترام) 🌱💓🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 18055 بازدید | 953 پست

خیلی عالی هست که انتظار فرج رو داشته باشیم و هر لحظه منتظر اومدن امام زمان عزیزمون باشیم.

اما ایشون همین الانم کار هدایت و دستگیری رو انجام میدن، کافیه دو لبمون رو تکون بدیم و‌ازشون بخوایم،

ایشون حاضر و ناظر هستن فقط ما نمیبینمشون..

ان شاالله فرج هرچه سریعترشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دانش آموز بودم، معنی بعضی کلمات کتاب رو نمیفهمیدم مثلا ارواحنا فداه، ولی شخصیت معنوی کتاب مث حاج ملا آقاجان برام جذاب بود، کتاب پرواز روح، حال هوای نوجوونی منو قشنگ کرد. مادرم یک شخص بسیار مقیدی بود، مقید به هرچیز ریز تا درشت. هیچگاه ندیدم نماز قضا داشته باشه، وبقیه اموراتش هم جای خودش و همچنین قرآن شبانه و صبحگاه. سر یه مشکلی که برامون پیش اومد نامه نوشت، برد که به همسایه مون بده، ایشون میخواست بره زیارت جمکران. باخودم میگفتم نوشتن نامه برا کسی که ندیدیمش؟ ولی قبل از اینکه همسایه از سفر برگرده، مادرم خواب جواب نامه شو دید، و اینکه مهر و تایید حضرت مهدی عج پای نامه اش بوده. تو فاصله کمی عجیب مشکلمون حل شد. 

بعدش متوجه شدم همین کتابی که میخوندم و دوستش داشتم.. حضرت حضور دارد حتی اگر نبینم.

ازون سال خیلی گذشته، کرامات حضرت مهدی عج. همیشگی، همه وجود من در جهت تلاش برای ظهور هست،  اجازه ندارم بیشتر ازین صحبت کنم   

سفیانی احتمالا ظاهر نمیشه علما گفتن بخاطر خون شهدای مدافع حرم بلا رفع شده

به حرف علما که نیست ، اینو ائمه  پیش بینی کرده بودن که یکی از شرایط  ظهوره باید اتفاق بیفته 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

این حرف رو یه ادمی ک چشم برزخ داشت در روستایی اطراف اصفهان گفت همه میشناسنش اونجا از شاگردان شاگرد ا ...

خوب اوضاع که هر روز داره بدتر می شه ، حداقل تا ۵۰ سال دیگه اوضاع همینه ، مگه اینکه بعد از ۵۰ سال مردم از فساد خسته بشن و بخوان مثل سابق سالم زندگی کنن ، پس زمان ظهور در عصر ما وبچه هامون نیست چه نا امید کننده 😔

منم نابینا هستم سال 94 خواب دیدم بینا میشم. قراره از حضرت زینب هدیه بیناییم رو دریافت کنم.ولی ده سال ...

سلام زهراجان روشن دلی شما آرامش و توکل و توسلی

که داری کمتر چشم به ظاهر بینایی بخودش دیده

گاهی کرامت  اهل بیت تو سطح عمیق تری از زندگیه 

خوابتون، ‌حتما مثل چراغی شما رو در این ده سال تو 

مسیرهای دیگه ایی هدایت کرده: 

فکر کن شاید درجه صبوریت رشد و ارتباط قلبی‌ تون 

با اهل بیت عمیق تر شده، شاید بینا دل تر شدی که ارزشش بیشتره. گاهی خدا و اولیاش نیاز واقعی ما را برای رشدمون 

بهتر از خودمون می‌دونن‌  امتحان و ابتلاءها  میشیم تا

درجه ایمانمون رو بسنجن ...

حضرت یعقوب (ع) سال‌ها چشم به راه یوسفش بود، چشماشون از حسرت سفید شد،اما در نهایت، آن بینایی که دریافت کرد، بازگشت یوسف و 

روشن شدن اسرار خدا بود

ما هممون از خدا و اهل بیت شفای چشماتون رو می خوایم

شفاعت خانم‌ صبور ،زینب کبری رو میخوایم ظهور امام زمانمون

رو میخوایم که با روشنی چشمات روشنی ظهورشون رو ببینی

ان شاء الله 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خوب اوضاع که هر روز داره بدتر می شه ، حداقل تا ۵۰ سال دیگه اوضاع همینه ، مگه اینکه بعد از ۵۰ سال مرد ...

ظهور منجی طبق حدیثی از پیامبر میتونه ناگهانی باشه

و به فرموده صاحب الزمان میتونه یک شبه هم اتفاق

بیفته (حتی بدون علائم ) خدا اذن و امر کنن غیبت تمامه 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

یا صاحب الزمان مرا به خاطر تمام گناهانی که دل شما را آزرد و چشمانتان را به گریستن وا داشت ببخش و بیامرز.

یا صاحب الزمان دستم را بگیر و برایم دعا کن تا بتوانم غمی از غم هایتان را کاسته و در راه استغفار لبخندی بر لبانتان بنشانم.

یا صاحب الزمان شما پدر این امت هستید و دست محبتتان بر سر این فرزند کوچک بکشید زیرا او شما را بسیار دوست میدارد و به محبت پدری همچون شما سخت محتاج است.

سلام بر انتهای آرزوها ...

سلام بر ایمان قلبم..‌.

سلام بر آخرین ذخیره ی زیبا پروردگارم...

چگونه شما را توصیف کنم ؛ که گاهی همچون شما وحید.طرید.غریب و غمناک میشوم.

اما وحیدی و طریقی و غریبیو غمناکی شما کجا و من کجا...😓

ما را ببخشید که ذنوبمان شما را محزون می‌کند.

خدای بی مثالم به حق عمه ی بزرگوار حضرت علی اصغر(ع) ظهور و تشریف فرمایی حضرت حجت(عج) را به ما بیچارگان برسان.

آمین...

دوستت دارم امامم.💚