2777
2789
عنوان

حساسیت نوزاد به صدا

21 بازدید | 3 پست

سلام‌ خانوما یه سوال داشتم ببینم کسی تجربه ای در این مورد داره؟

دختر من حدود چهارماهش هست، شیر خودمم میخوره، به طرز عجیبی به صدا حساسه، تا وقتی تو خونه باشیم باز خوبه مگر اینکه صدای تلویزیون رو زیاد کنیم یا مهمون داشته باشیم ولی به محض این که از خونه میریم بیرون مهمونی یا مسجد یا ... یکم همهمه یا سروصدا باشه دیگه اصلا نه شیر میخوره، نه میخوابه، اگه نیاز به شیر یا خواب پیدا کنه که خب بخاطر سنش همش نیاز داره انقد جیغ میزنه و گریه میکنه که همه مردم میان سراغمون که ببینن چش شده، اینه که من هیچ جا نمیتونم برم، نهایت نیم ساعت بتونم بیرون از خونه باشم، البته بعضی وقتا صدای جاروبرقی رو از تو گوشیم براش با آخرین حد صدا کنار گوشش بذارم آروم میشه ولی خب هرجایی نمیشه اینکارو کرد و اینکه قطعا براش ضرر داره.

دختر اولم اصلا اینطور نبود، تو هر شرایطی خوب شیر میخورد تا خوابش ببره ولی این داره کلافم میکنه، منی که از مجردی عادت داشتم هرشب مسجدم رو برم و زیاد بیرون از خونه بودم از بس مجبورم خونه بمونم دارم افسرده میشم.

سروصدای زیاد کلافش میکنه خب هنوز بچست سعی کن رعایت کنی تا بزرگ بشه.دختر من با اینکه خیلی تو اجتماع میرفتم بازم از یک سالگی تا ۲ سالگی از جمعیت فراری بود و همش جیغ میزد

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری بودم

مامانم گفت آبرو واسمون نمیذاشتی

بعد خودم یاد گرفتم از بدو تولد پسرمو‌ توو هر شرایطی خوابوندم با تلویزیون روشن،بیرون رفتنی،سرکار ...

فقط جاروبرقی رو نمیشه ازش میترسه کلا ببینتشم فرار میکنه چ برسه ب صداش

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸