2777
2789
@niniyar‍ وقتی داریم با کمال ادب بحث میکنیم قرار نیست پای مادرهای هم رو بکشیم وسط و توهین کنیم. این ...

عزیزم شما توصیف هایی کردی که مربوط به مادر خودت بود شما درواقع اومدی این صفت های بد رو به مادرا چسبوندی

من اصلا کلمه بدی به کار بردم؟

وقتی کم میاری هم نی نی یار رو تگ میکنی☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما توصیف هایی کردی که مربوط به مادر خودت بود شما درواقع اومدی این صفت های بد رو به مادرا چسبو ...

@niniyar‍ 

چرا ایشون اصرار داره درمورد مادر من حرف بزنه

از روی بی ادبی از عمد اینکاذو میکنه درحالی که من غیر عمد درمورد

همه نظر خودم رو گفتم در کمال ادب

حتی درباره خودم

بله جایگاهش بسیار محترمه و سختی هاش زیاداما شغل نیست، شغل یعنی چیزی که ازش درآمد داری

شغل از مشغله میاد یعنی کاری که به اون مشغولی 

ربطی به درآمد نداره 

مادری شغله اونم تمام وقت بدون مرخصی و استراحت و در تمام دنیا پذیرفتست 

مادر هم نباشی اگر خانه داری بازهم شغلت خانه داریه که خیلی هم سخته 

حسبی الله ❤

سلام من مربی هنرم

من یه چیزی بگم مادر بودن  یا خانه دار بودن شغلیه که بازخوردش سال ها بعد خودش نشون میده با کودکی که تربیت کردی این نظر منه شغل الزاما چیزی نیست که بابتش مزد بگیری گاهی مزدش به شکل دیگری خودش نشون میده حتی تو دراز مدت

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بنظر من مادر بودن از هر شغلی سختتره چه شغل باشه چه شغل نباشه ارزشش خیلی بالاست 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
تگ کن راحت باش 🤷‍♀️🤷‍♀️

بله چون باید یاد بگیری وقتی ناراحتی یا نظر طرف رو دوستنداری یا سکوت کنی یا لا ادب و منظق جواب بدی

هی نگی مادر خودت مادر خودت

چون داری با نیت بی ادبی حواب میدی نه از رو منطق

@niniyar‍