2777
2789

اگه بیشترباماشین بیرونی صندلی ماشین اگه بیشترپیاده ای کالسکه کریربدردنمیخوره صندلی غذاهم خوبه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بیشترباماشین بیرونی صندلی ماشین اگه بیشترپیاده ای کالسکه کریربدردنمیخوره صندلی غذاهم خوبه

کریر واقعا بدرد نمیخور؟

آخه باز مامان خودم میگه من بیشترین چیزی که استفاده کردم کریر بود ازش به عنوان نی نی لای لای استفاده می‌کردم توش بهتون غذا میدادم و ....

کالسکه و صندلی ماشین خیلی به دردم خورد 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
کریر واقعا بدرد نمیخور؟آخه باز مامان خودم میگه من بیشترین چیزی که استفاده کردم کریر بود ازش به عنوان ...

من نگرفتم هم سنگینه هم مدلش یجوره که زودکوچیک میشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

کریر هم به درد میخوره ولی یه مدت کوتاه 

ترجیحا از یه نفر برای چندماه قرض بگیر 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

کالسکه بیشتر لازم میشه

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

صندلی غذا خیلی خوبه از وقتی تونست بشینه نشوندمش تو صندلی اوایل یکم گریه میکرد بیاد پایین ولی بعد عادت کرد.. کالسکه هم خوبه استفاده میشه.. کریر اصصصلا بدرد نمیخوره.. صندلی ماشینم خیلی کم میشینه دوست داره بغلم باشه ولی اگه زودتر بشونیش عادت میکنه به صندلی خوبه من دیر نصب کردم.. روروئک حتی یکبارم استفاده نکرد.. من ماشین مینی واش اتومات هم خریدم که خیلییییی بکارم اومد واقعا راحتم کرد

ببین من اینا هیچ کدومو نگرفتم به نظرت تجملاتی و بیخودی بود ولییییی الان که سک سال و نیمشع خیلللللیی پشیمونم صندلی غذا واقعا خوبه بچه میدونه تا رفت اونجا باید غذا بخوره دیگه موقع غذا نمیتونه راه بره و همه جارو کثیف کنه چون عادت گرده اونجا غذا بخوره که متاسفانه من نگرفتم و پشیمونم 

صندلی ماشینم واجبه که بنده نگرفتم چون نمیشه بچه جلو روی پای شما بشینه چون خدایی نکرده موقع اتفاق اون بچه سپر شما هست و خطرناکه ختما براش بهر تا عادت کنه بشینه اونجا 

بعد هم کریر نگرفتم چون هنوزم به نظرم به درد نمیخوره چون من بچه رو با اغوشی نیبردم بیرون و راحت تر بودم 

ولی من بچم ۳ماهه که بود رفتم کالسکه براش خریدم چیز خوبی هم گرفتم دوسال دیش ده تومن ششد کالسکه اش ازش راضیم ولی من مدام در رفت و امدم با ماشینم میرم این خیلی به کارم بود و راضیم 

میتونی از این کالسکه هایی بگیری که کریر میشه

تا هردو را داشته باشی و کوچک هم نشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

کالسکه اگه ماشین ندارید بخر در غیر این صورت خیلی کم استفاده میشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴