2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 229 پست
پس وضع ات از جاری من بهتره، سر ارث و میراث دعوا نیفتادن؟

نه عشقم چه ارث و میراثی 

پدر مادرشون ۲۰ سالی هست که فوت شدن اونموقع تقسیم کردن تموم شده رفته

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم دیگه تقصیر خودته،خودت این همه پرروش کردی، این همه سال سکوت کردی! بالاخره پیمانه صبر آدمم یه حدی ...

اولش ک اصلا انگار ن انگار بچه داره تازه ی مدت ک پول نداشت یعنی کار نمی کرد یکمی از کلاهبرداری کرد میگفت این بچه شوم این اوند من اینطوری شدم  ولی بعدها یکم بهتر شد از لحاظ خشک ب کسریاتش اهمیت نمیده ب بازی یا لباس و تفریح ک اصلا بچه بیچاره مثل من زندانی تو خونه التماس کنی نمیبره ی چن بار برو مغازه آورده منم ک نمیزاره از خونه ب م بیرون ببرم 

ادم با ینفر ک ادم باشه مدارا میکنه ن با ی نفر ک انسان نیست بخدا همه تو خونشون دعوا کردن اما این سر هیچی فحش میده توحین تحقیرش براههآخه از خونه انداختن بیرون دیگ چیه پیش همه وسط کوچه داد میزد ک باید گورشو کم کنه بره همه دیدن یعنی از اول اینطوری