2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 229 پست
ن بابا اونا تو روش نمیتونن بگن پشت سرش بدرد نمیخوره

نه همین که خودشون اعتراف بکنند و حق رو به تو بدهند بالاخره تمام مشکلاتت رو باهاشون در میون بذار و بگو دیگه خسته شدم کری براش می‌کنید یا اینکه من برای خودم یک فکری بکنم

منظور این بود که تشبیه کرده باشم ایشون رو به اون غده سرطانیه،اینو که الان داری دیگه نمی‌خواد بگیری

پدرش از خودش بدتر تو جمع تو میکنه تو شلوار پسرم چیزو در میاره، بچه روش وا شده خجالتم خوب چیزیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منظورم پسرمه

حالا مهریه ات چقدر است؟طوری هست که ببخشی و پسرت رو بگیری؟تو این زمینه خونوادت باهات همراهی می‌کنند؟سوادت چقدر هست؟جوری هست که بتونی خودت خرج خودت رو در بیاری سر کار بری؟یا اگر بری میشی سربار خونواده؟

۱۱۴ سکه

این که تعریفش رو کردی،مشکلاتش یکی دوتا نیست،فقط تعجبم که چرا اینقدر دیر به فکر افتادی؟بعضی از رفتاراشون رو پسرت یاد گرفته و تربیت این بچه بر فرض که ازشون بچه ات رو بگیری کار خیلی سختیه ، 

اون وقت شما یه مادری با وضعیت مالی خیلی ضعیف با یک پسر بی‌ادب که حالا  بعد از چند سال می‌خوای دومادش کنی و براش زن بگیری،

این میشه تکرار قصه خودت! اون موقع از اون دختر چه توقعی داری؟

ای بابا کلی توحین هست کدومش ادم بگه پدر مادرمان نمیشینه ی سلام بلد نیست بکنه از خونه میره وقتی رفتن ...

فک میکنی به من نکرده؟ نگفته؟

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

حالا شما که این همه سال صبر کردی،به نظرم اگر عجله نکنی، انشالله که بتونی سنجیده‌تر عمل کنی. خدا خودش یه راهی پیش پات بزاره که هم به نفع خودت باشه و هم به نفع بچه‌ات. 

اون بیچاره رو هم واسش دعا می‌کنم که انشالله خدا آدمش کنه

اسی تو اصلا لازم نیست بخاطر پسرت مهریتو ببخشی 

فک کردی اونا دوس دارن پسرتو نگه دارن؟ پدرش که قطعا نمیخواد مزاحمه براش، پدرو مادرشوهرتم که میخوان چیکار یه معضل میشه براشون تو وقت پیری

کافیه فقط نقطه ضعف ندی دستش که وای پسرمو میخوام بیا مهرمو ببخشم پسرمو بده اونم میاد سواستفاده میکنه که آره پسرمو به هیچ عنوان نمیدم خودم میخوامش تا تو بری مهریتو ببخشی، لطفا شما هیچی نگو وکیل خودش هر دو رو میگیره برات

اصلا اون صلاحیت پدری نداره با اون مدارکش بچه در هر حال مال توعه تو فقط مهریتو نبخش آبجی جوگیر نشی یوقت آروم باش

حالا شما که این همه سال صبر کردی،به نظرم اگر عجله نکنی، انشالله که بتونی سنجیده‌تر عمل کنی. خدا خودش ...

مشکل روحی روانی داشته که درمان نشده همش تقصیر پدر مادرشن که براش زن گرفتن وقتی میدونستن نرمال نیست، نگا کنی اونم بدبخته همش عقده س که میریزه بیرون

عزیزم جیگرم‌ کباب شد برات.

نمیگم طلاق بگیر یا نه. اما وضعیت خیلی بحرانیه. این مسائل از پدر مادرت مخفی نکن. بذار بدونن و راهنماییت کنن. فکر نکن پسرت تو اون خونه (جایی که یکی دست میکنه نو شلوارش) آینده و روزگاز خوبی داره.

شوهرت هیچ بلایی نمیتونه سرت بیاره. مملکت‌ قانون داره. به خانوادت بگو 

مهربان باشیم   
مشکل روحی روانی داشته که درمان نشده همش تقصیر پدر مادرشن که براش زن گرفتن وقتی میدونستن نرمال نیست، ...

خوب البته شما هم خیلی بیشتر از ظرفیتش باهاش مدارا کردی و راه اومدی،طبیعیه که این رفتارا روز به روز پیشرفته‌تر بشه

خوب البته شما هم خیلی بیشتر از ظرفیتش باهاش مدارا کردی و راه اومدی،طبیعیه که این رفتارا روز به روز پ ...

واقعاً دارم به این فکر می‌کنم که آدما وقتی از خدا فاصله می‌گیرند دیگه حتی انسان هم نیستند به هم نوع خودشون آدم باید رحم بکنه حالا چه برسه که زن و بچه خود آدم باشن. 

با بچه‌ت چه جوریه رفتارش؟