2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 229 پست
انه کسی نیست باهاش حرف بزنه همه میدونن چیه دفعه پیش خانوادش می گفتن میدونین تقصیر اونه ما اونو خوب م ...

پس بالاخره یه ذره پیشرفت کردی تونستی این اعتراف رو از خونوادش بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا یسال دکترمموند دو بار کورتاژ کردم الانم باز یسال شده مونده ک باید میرفتم نرفتم

آه خواهر من ، منم یجورایی تجربه مشابه تورو دارم واقعا نمیدونم چی بگم واقعا دیگه نمیدونم

برا منم یجور دیگه احمقی کرده

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
آه خواهر من ، منم یجورایی تجربه مشابه تورو دارم واقعا نمیدونم چی بگم واقعا دیگه نمیدونمبرا منم یجور ...

حالا باز میگی جای امیدی هست منم میخوام بدم با بچم حالا خودش هر کاری کرد ک کرد من هیچ کاری نمیخوام بکنم نمیخوام طلاق بگیرم اما حداقل آرامش میخوام 

خیلی گفتم اما گوشش بدهکار نیست تازه میخواد مهریه منو بده

آره جون عمش بگو آخه انگل تو چیزی داری که بدی؟ تو تو گرفتن یه کفش برا من موندی حالا میگی مهریتو میدم چه دست و دلباز شدی پلشت

بگو برو بده من از خدامه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
آره جون عمش بگو آخه انگل تو چیزی داری که بدی؟ تو تو گرفتن یه کفش برا من موندی حالا میگی مهریتو میدم ...

ای بابا کلی توحین هست کدومش ادم بگه پدر مادرمان نمیشینه ی سلام بلد نیست بکنه از خونه میره وقتی رفتن میگ زنگ بزن دیگ نیان

به هر حال عزیزم خونواده‌اش باید بدونن که صبر شما هم حد و اندازه‌ای داره و ممکنه پسرشون رو تنها بذاری. 

احتمالاً این چیزیه که اونا اصلاً دوست ندارند و از عواقبش مطلع هستند که اگر شما بزاری بری چه‌شون روز به روز بدتر از اینی که هست خواهد شد. شاید اون وقت برات یه فکری بکنند. 

حالا این مسیر رو هم امتحان کن یه جوری با زبون خوش مشکلاتت رو باهاشون در میون بذار و بگو که دیگه خسته شدی مکنه فکر دیگه‌ای بکنی

به هر حال عزیزم خونواده‌اش باید بدونن که صبر شما هم حد و اندازه‌ای داره و ممکنه پسرشون رو تنها بذاری ...

هزار بار گفتم ولی خرن فک میکنن من هیچ کارم تازه چوقولی منو ب پسرشونکردن