2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 229 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زترکی دو طرفه هست ی طرفه نیست اون خراب میکنه من سعی میکنم درستش کنم اما نمیشه شوهری ک غیبت منو با ما ...

حالا چرا با این همه مشکلات تا حالا سکوت کردی؟آخه دستور قرآن برای اینجور موارد اینه که یه حکم از طرف خانم یه حکم از طرف آقا بیان با هم بشینن و کمک کنند به رفع مشکل،شما این همه سال سکوت کردی حالا دیگه خودت خسته شدی،

در عین حال عزیزم بازم اگر حرف کسی که از طرف شما حکم و واسطه می‌شه یا از طرف خودش،اثر نمی‌ذاره درش  گوش نمی‌کنه،

اینجور موارد را قرآن میگه صلح کنید،یعنی نه تو کاری به اون داشته باش نه اون کاری به تو داشته باشه هر کسی برای خودش زندگی کنه ولی طلاق نگیرید،چون دودش توی چشم بچه‌تون میره

اره مردم همه جای بدنشون عمله من دکتر یسال پیش بخاطر سقط باید میرم هنوز نتونستم برم چرا نبرده بچه سقط ...

خاک تو سرش

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
حالا چرا با این همه مشکلات تا حالا سکوت کردی؟آخه دستور قرآن برای اینجور موارد اینه که یه حکم از طرف ...

ان طرف ادم نرمالی نیست ک منطقی فک کنه اونا میدونن تقصیر پسرشونو ولی مادرش گفت من بچمو ول نمیکنم ب تو حق بدم حتی اگ با تو باشه

هر بار ک تعریف میکنم بیشتر یادم می افته چیکارا کرده باهام

آره اینطوریه هر چی مینویسی پشت بندش میاد بخوای همشو بنویسی باید دفتر ۳۰۰ برگ برداری بازم جا نمیشه 

خب سن تو بهتره باز کاش منم ۲۵ بودم 

باید همون چند سال قبل نگاه می‌کردی ببینی تو فامیل از کی حرف شنوی داره و رودربایسی داره دردو دل می‌کردی و می‌گفتی بهت مشورت بدن بیان باهاش صحبت کنن،این الان مثل یه غده سرطانی روز به روز پیشرفت کرده خیلی درمانش سخته الان

ان طرف ادم نرمالی نیست ک منطقی فک کنه اونا میدونن تقصیر پسرشونو ولی مادرش گفت من بچمو ول نمیکنم ب تو ...

بگو حق با توعه اگه راست میگی میخوای زندگیمون از هم نپاشه  مارو از خونه بنداز بیرون پسرت بره برا خودش خرابه اجاره کنه حداقل 

باید همون چند سال قبل نگاه می‌کردی ببینی تو فامیل از کی حرف شنوی داره و رودربایسی داره دردو دل می‌کر ...

انه کسی نیست باهاش حرف بزنه همه میدونن چیه دفعه پیش خانوادش می گفتن میدونین تقصیر اونه ما اونو خوب میشناسیم

نبخوام ادم شه ک نمیشه

آره حق داری سرطانم وقتی خیلی پیشرفت کنه ممکنه قابل درمان نباشه،ولی میشه کند و انداخت دور؟آره میشه در صورتی که پاره‌ای از تنت رو هم همراهش بندازی دور