2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 229 پست

[QUOTE=398786337]ببین خواهر خوبم شرایطتون اینطور که توصیف کردی واقعاً سخته،با یه بچه و یه دونه اتاق اونم اتاقی که قبل ...[/QUOTE

من همه چیو میبینم ببین حتی سهام ک دولت میریزه بحسابم اون برمیداره ک هیچ اون پولی ک تو عید برام میاد اونم میخوام هر وقتم قرض بدی جون ب جونش کنی نمیده بده یا کم میده یا با کلی فحش ک اگ بده تازه قهرم میکنه درحالی ک خودش بتونن بمن پول نمیده دیگ بیشتر از این نمیتونم درکش کنم برام سخته بخودم اومدم دیدم از همه عقب افتادم ک پس رفتم کردمبرلی من اصلا مهم نیست کی چی میخره یا خریده اما در حدی باشه ک بتونم بپوشم بدم درحالی مادرم برام لباس راحتی با لباس بچه یکی از فامیلای برام شلوار میخره این بی انصافی  چطور برای خودش میره خرید کنه چهار جفت صندل خریده برا خودش اما من بیچاره باید کهنه اونو بپوشم

آره مگه با ماهی دوماهی یبار رابطه نصف و نیمه بچه ای میشه داشت؟یه زوج تا زمانی که رابطه جنسیشون مرتب ...

اره واقعا مال من حین رابطه میگ زن بقیه فلان میکنن بهمانمیکنن ک ادم حسش می پره یا میگی زنانگی نمیکنی خودش دوست بخوابه زمین کاری نکنه من تحریک کنم من کاری کنم خودش عین مترسک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=398786337]ببین خواهر خوبم شرایطتون اینطور که توصیف کردی واقعاً سخته،با یه بچه و یه دونه اتاق ...

چرا کهنه اون رو بپوشی،خوب بد عادتش کردی. احتمالاً اینقدر کم توقع هستی ه اونم اینجور تو رو کم می‌بینه. درخواست‌هات رو با حوصله ازش بیشتر کن لی زندگیت رو اگر خراب بکنی بدون که بچه‌ات رو فدا کردی

چرا کهنه اون رو بپوشی،خوب بد عادتش کردی. احتمالاً اینقدر کم توقع هستی ه اونم اینجور تو رو کم می‌بینه ...

تعادل نداره سعی میکنم بگیرم بعدش ادم قانه ای بودم یعنی هستم اما دیگ هیچ نمیکنه چون مجبورم بپوشم نپوشم پا برهنه باید برم یبار کفش خریده بودم حالا اون موقع عقد بودم این کفش روی موتور مادرش پاشو گذاشت روی پای من کف کفش سوخت کلی حرف بارم کرد بخاطر کفش بعدشم ک نخرید

ببین خواهر خوبم شرایطتون اینطور که توصیف کردی واقعاً سخته،با یه بچه و یه دونه اتاق اونم اتاقی که قبل ...

من اصلا غر نزدم چرا وقتی همیشه میخوابع توخونه دو تا حرف میگم داد هوار می ندازه ک ادم لال میشه همیشه خدا خوابه بعد انتظار من ساعت۶ صببیدار باش باشم

اره واقعا مال من حین رابطه میگ زن بقیه فلان میکنن بهمانمیکنن ک ادم حسش می پره یا میگی زنانگی نمیکنی ...

بگو مگه زن بقیه رو دیدی؟؟؟؟ مرتیکه چندددددش

میدونی اینا مارو دوس ندارن وگرنه همون زنای مردم هستن مرداشون براشون هر کاری میکنن از جونشونم میگذرن اون زنا هم عوضشو اونطوری درمیان ، آره اینطوریاست اینطوری میشه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
چرا کهنه اون رو بپوشی،خوب بد عادتش کردی. احتمالاً اینقدر کم توقع هستی ه اونم اینجور تو رو کم می‌بینه ...

زترکی دو طرفه هست ی طرفه نیست اون خراب میکنه من سعی میکنم درستش کنم اما نمیشه شوهری ک غیبت منو با مامانش و خواهرش پدرش بکنه در کل خانوادش انسان نیست هم راز نیست ک ی حرف بهش میگی نمیتونه نگه جلو همه میگه

بگو مگه زن بقیه رو دیدی؟؟؟؟ مرتیکه چندددددشمیدونی اینا مارو دوس ندارن وگرنه همون زنای مردم هستن مردا ...

اره مردم همه جای بدنشون عمله من دکتر یسال پیش بخاطر سقط باید میرم هنوز نتونستم برم چرا نبرده بچه سقط شده چرا شده من بچه ۶ماه بدنیا اومده بود من حامله بودم ایشون نفهم هر بودن ۲۰تا کارگر میوردهر روز باید هم صبحانه  میدادم و هم ناهار  هم ظرفاشو بشورم هم بپزم  هم بچه ۶ ماهه داشتم بچه سقط دوماه فقط خونریزی داشتم عین خیالش نبود ک چرا خونریزی دارم