2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 229 پست
والا 💪حساباشم توقیف کردم پولاشم برداشت زدم داره آتیش میگیره🤣 ماشینشم توقیف کردم از ترسش برده قایم ...

مبشه بیشتر بهم توضیح بدی چیکار کنم من نمیتونم میترسم یا تهش عذاب وجدان میگیرم  ولی فقط میخوام دلم ب حال خودم بسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چی بود تو آفرین دمت گرم ادم باید جربوزه داشته باشه

مریضه بابا اذیت میکرد اصلا سازش نداریم ۲ ساله روز خوش نداشتیم همش دعوا بحث سر چیزای الکی فحش میداد تحقیر و توهین میکرد همش ازم ایراد میگرفت در حالی که همه میگفتن حیف تو بهت نمیاد چرا باهاش ازدواج کردی ولی من قیافشو اول دیدم خوشم اومد

هیچی بعد اینکه اجرا گذاشتم شوک شد هی زنگ پشت زنگ به همه خانواده زنگ زد برنداشتیم بعد پیام داد این چه کاریه کردی انتظار نداشتم باور نمیکنم دارم گریه میکنم گفتم آره جون عمت تو گریه میکنی تو الان تو دلت عروسیه میگی بالاخره از دستش خلاص شدم بالاخره رفت

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
مبشه بیشتر بهم توضیح بدی چیکار کنم من نمیتونم میترسم یا تهش عذاب وجدان میگیرم ولی فقط میخوام دلم ب ...

تو وسطای همین تاپیک بهت گفتم چیکار کنی ولی

میگم اول برید مشاوره مجبورش کن شرکت کنه شاید درست شد بنظرم همه تلاشتو بکن باز 

میگن حال و هوای بعد طلاقم زیاد خوب نیست🥲

تو وسطای همین تاپیک بهت گفتم چیکار کنی ولیمیگم اول برید مشاوره مجبورش کن شرکت کنه شاید درست شد بنظرم ...

دیک توان هیچ و ندارم فقط میخوام برلی خودم تلاش کنم اگ تو ۸سال میکردم برای خودم موفق تر بودم

دیک توان هیچ و ندارم فقط میخوام برلی خودم تلاش کنم اگ تو ۸سال میکردم برای خودم موفق تر بودم

ولی تو باید جای دو نفر فک کنی😢

میدونی چیه من کلا نظرم این بود که آدم هر وقت فهمید همسرش بده تو هر موقعیتی که هست باید بیاد بیرون خودشو الکی پیر نکنه اون هیچوقت درست بشو نیست موافق صد در صد طلاق بودم

ولی هر چی زمان میگذره وقتی میشنوم یکی میخواد طلاق بگیره ناراحت میشم اصلا دلم نمیاد🥲

کاش این آقایون آدم بودن کااااش

اوما هم ناراحتنمیگن بزار اقدام کنین دیگ بسه خیلی پر رو شده

ببین خواهر خوبم شرایطتون اینطور که توصیف کردی واقعاً سخته،با یه بچه و یه دونه اتاق اونم اتاقی که قبلاً انباری بوده و حتی یه سرویس خصوصی نداره واقعاً سخته راست میگی 

اما لطفاً بررسی بکن منصفانه ببین همسرت می‌تونه کاری بکنه و نمی‌کنه یا واقعاً نمی‌تونه و الان دستش بسته است. 

نکنه چون شما خیلی بهت داره سخت می‌گذره نق می‌زنی و ایشون بد اخلاق شده احتمالاً اینطوری نیست؟

چون گاهی اوقات واقعاً دما گرچه بی‌پولند اما خوش اخلاقند با اینا میشه زندگی کرد الاخره خدا هم لطف می‌کنه،اما گاهی اوقات آدما چون بد اخلاق هستند دا رزق مادیشون رو تنگ می‌گیره. 

شما باید بررسی کنی ببینی ایشون جزو کدوم دسته هستند اولاً 

و ثانیاً اینکه بالاخره اگر همین سقفی که روی سرت هست رو خراب کردی آیا جای بهتری برات جایگزین خواهد شد؟

ثالثاً بر فرض که خودت را نجات بدی ولی واقعاً فرزندت به جای شما قربانی نخواهد شد؟

اینا مواردیه که شما قبل از هر اقدامی باید بررسی کنید و بعد تصمیم بگیری

خوشحالت بچه نداری

آره مگه با ماهی دوماهی یبار رابطه نصف و نیمه بچه ای میشه داشت؟

یه زوج تا زمانی که رابطه جنسیشون مرتب و باکیفیت باشه هیچوقت تحت هیچ شرایطی از هم دیگه سیر نمیشن و از هم نمیگذرن مخصوصا ما خانوما

ولی خوب همه شانس ندارن اره سخته خیلی برام

آره منم جزو اون بدشانسام

جوری بدشانس که فک کنم بعد این دیگه نتونم ازدواج کنم

حالا میگید عقل نداری دوباره میخوای ازدواج کنی؟ آره ندارم من دوس ندارم تنها باشم🥲