2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 229 پست
من خیلی وقته دارم فک میکنم از شوهر در نمیاد کل اعضای خاموش میشناسن خودشون میگن تونی آینده داری بری ب ...

پول بهت میده؟

اگه نمیده درخواست نفقه و اجرت المثل بکن گردش حساب بانکیتو درمیاری و ثابت میکنی که پول نمیده و عدم تمکینو نمیتونه بگیره خیالت راحت میشینی خونه بابات نفقتم میگیری مهریتم میگیری زندگی میکنی آخرش مجبور میشه طلاق بده نگران نباش کارت خیلی راحته وکیل بگیری راحت ترم میشه خیلی راحت

برای بار آخر دوباره فک کن اگه فک میکنی فقط ۱ درصد احتمال درست شدنش هست باز عجله نکن 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداشت دارم ک میگمشو

اونم نگه دار ولی پیامک مدرکه بهتری هست هر چی بدست آوردی ذخیره کن تو چت تلگرامت یا برای یکی بفرست خدای نکرده دعوا میکنید گوشیتو میشکنه همه چی به باد میره

وقتی گفت گمشو چمدونتو بردار دست بچتو بگیر برو دم در زنگ بزن ۱۱۰

بلایی سر من نیاره هر چی میگم تهدید ب مرگ میکنه یا میگ با ماشین پرتت میکنم دره

اینا رو ضبط کن کاری کن اینارو پیامک کنه برات

پول بهت میده؟اگه نمیده درخواست نفقه و اجرت المثل بکن گردش حساب بانکیتو درمیاری و ثابت میکنی که پول ن ...

پول نمیده اما ی مدت حساباش بسته بود ک کارت من استفاده میکرده

پول بهت میده؟اگه نمیده درخواست نفقه و اجرت المثل بکن گردش حساب بانکیتو درمیاری و ثابت میکنی که پول ن ...

مگه بدون تمکین زن بهش نفقه هم میدن؟ 

اجرت که کلا نمیشه بگیره چون من شتیدم باید ثابت کنه که قصد رایگان کار کردن رو نداشته خب چطوری میخواد ثابت کنه؟ 

مگه بدون تمکین زن بهش نفقه هم میدن؟ اجرت که کلا نمیشه بگیره چون من شتیدم باید ثابت کنه که قصد رایگان ...

بله عزیزم میشه چرا نشه

اونم میدن چه ربطی داره

بله عزیزم میشه چرا نشهاونم میدن چه ربطی داره

نفقه بعد از طلاق زن، در دوصورت باید پرداخت شود. اولا، اگر زن باردار باشد، نفقه زن تا پایان مدت وضع حمل.

دوما، تا پایان مدت عده درطلاق رجعی باید توسط مرد پرداخت شود. 

برخلاف اینکه مرد، ملزم به پرداخت نفقه فرزندان، بعد از طلاق میباشد، بعد از طلاق، مرد دیگر الزامی به پرداخت نفقه به همسر سابق خود را نخواهد داشت در پاسخ به این سوال که آیا بعد از طلاق نفقه به زن تعلق میگیرد، نفقه، بعد از طلاق زن، بر عهده مرد نیست، مگر در دو حالت که عبارتند از: 

بارداری زن: تا پایان وضع حمل، مرد ملزم به پرداخت نفقه است. البته، بعد از وضع حمل نیز مرد، همچنان، موظف به پرداخت نفقه فرزند خود است؛ اما در خصوص پرداخت نفقه زوجه، دیگر وظیفه ای ندارد. 

طلاق رجعی:  درصورتی که طلاق از نوع طلاق رجعی باشد، زن تا پایان مدت عده طلاق، در منزل همسرش سکونت نماید و موظف است از شوهر خود تمکسن هام و خاص کند و شوهر هم موظف است که نفقه این مدت را به وی بپردازد تا مدت عده به پایان برسد (مشروط به اینکه طلاق به علت نشوز زن نبوده باشد). اما در مواردی که طلاق از نوع طلاق بائن است، زن، حق نفقه در دوران عده نخواهد داشت.

هنگامی که زوجه درخواست طلاق میدهد عموما طلاق از نوع خلع میباشد و طلاق خلع به موجب ماده 1145 قانون مدنی یک نوع طلاق بائن است و از آنجا که در طلاق بائن نفقه جای ندارد لذا هنگامی که زوجه درخواست طلاق کند به او نفقه تعلق نمیگیرد. 

اجرت المثل فقط در صورتی به زوجه تعلق می گیرد که زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد و اگر زوجه در شرایط سخت قرار داشته باشد و مجبور به درخواست طلاق شود، دیگر این حق به وی تعلق نمی گیرد؛

اگر زن مستحق گرفتن اجرت المثل باشد، نحله به او تعلق نمی­گیرد.

اگر زن به صورت داوطلبانه و بدون توقع مالی کارهایی را انجام داده باشد، نمی‌تواند ادعای اجرت‌المثل کند. به عبارت دیگر، اگر اثبات شود که زن این کارها را از روی علاقه و بدون انتظار پاداش انجام داده، حق اجرت‌المثل به او تعلق نمی‌گیرد.

زن برای دریافت اجرت المثل ایام زوجیت باید کارهایی را انجام داده باشد که خواست و اراده شوهر بوده و خودش به صورت داوطلبانه انجام نداده باشد.

اگر دادگاه تشخیص دهد که کارهایی که زن انجام داده به طور معمول جزئی از وظایف و تکالیف زناشویی بوده و نیاز به پرداخت جداگانه ندارد، اجرت‌المثل به زن تعلق نمی‌گیرد. برای مثال، پخت و پز، نظافت و مراقبت از فرزندان ممکن است به عنوان وظایف زناشویی در نظر گرفته شود.

اگر زن ناشزه باشد، یعنی از انجام وظایف زناشویی خود بدون دلیل موجه امتناع کرده باشد، حق دریافت اجرت‌المثل و نفقه از او سلب می‌شود. در این حالت، دادگاه ممکن است به دلیل ناسازگاری زن با زندگی مشترک و عدم انجام وظایفش، اجرت‌المثل را به او تعلق ندهد. مهم است که زن مدارک و شواهد کافی برای اثبات ادعای خود داشته باشد. بدون ارائه مدارک معتبر و قانع‌کننده به دادگاه، دریافت اجرت‌المثل ممکن نخواهد بود.

اجرت المثل سالی چقدر است؟ برای محاسبه اجرت المثل زن معمولا تعداد سال های زندگی مشترک را با عددی ضرب می کنند که برای هر شخص با توجه به میزان فعالیت در خانه متفاوت است. در حال حاضر میانگین مبلغ ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان است.

شرایط دریافت اجرت المثل:

براساس قانون اسلامی و مدنی ایران صرف انجام امور منزل توسط زن سبب برخورداری از اجرت و پرداخت اجرت المثل توسط مرد نمیشود بلکه باید شرایطی که درقانون جهت استحقاق دریافت اجرت المثل تعیین شده است وجود داشته باشد

عمل انجام شده به درخواست و اراده مرد باشد زن قصد تبرع نداشته یعنی انجام دادن آن عمل به صورت رایگان و بدون داشتن توقع دستمزد نباشد.

زن امور مربوطه را به قصد دریافت اجرت انجام داده باشد و قصد تبرع و انجام رایگان نداشته باشد. 

((اموری که توسط زن انجام شده داوطلبانه نبوده بلکه به دستور مرد انجام شده باشد.

در صورتی که زن کارهای خانه را با میل و رغبت و بدون درخواست و دستور شوهر انجام داده باشد، اجرت المثل به او تعلق نمیگیرد اجرت المثل زمانی به زن تعلق میگیرد که کارهای خانه را به دستور و درخواست شوهر و بدون قصد رایگان انجام دادن آنها انجام داده باشد)) 

((اگر زنی درعقد نکاح شرط عدم تبرع را ضمن عقد بیان نکرده باشد ولی قصد رایگان انجام دادن کارهای خانه را نداشته که درطول زندگی مشترک، کارهای خانه را به دستور زوج و بدون قصد تبرع انجام داده و نتواند عدم قصد تبرع را در دادگاه ثابت کند، در این صورت حق دریافت اجرت‌المثل ایام زوجیت را نخواهد داشت.)) 

** درصورتی که شوهر زوج ادعای اجرت‌المثل ایام زوجیت را مطرح کند شامل ارائه لایحه دفاعیه به دادگاه و اثبات عدم استحقاق زوجه به دریافت اجرت‌المثل است.

این دفاعیات میتواند شامل مواردی مانند رایگان بودن انجام کارها توسط زوجه، عدم دستور مرد به انجام کارها، یا وجود شرایطی باشد که زوجه مستحق دریافت اجرت‌المثل نیست** 

** اگر زوج ثابت کند که زن به میل و اراده خود و بدون انتظار دریافت دستمزد کارهای خانه را انجام داده  اجرت‌المثل به  زوجه تعلق نمیگیرد** 

(( باید به این نكته نیز توجه داشت كه در كارشناسی هیچگاه دستمزد یك پرستار یا یك خدمتكار خانه برای زنان محاسبه نمیشود، 

زیرا زن درقبال انجام كارها و حضور درخانه همسرش، از مزایایی مانند رفتن به مسافرت و دریافت هدیه نیز بهره برده و به همین دلیل نمیتوان حقوق یک خدمتکار را به زوجه داد همینطور درمورد بچه داری حقوق یک پرستار را دریافت نخواهد کرد.))

تحصیلات زن نیز مساله دیگری است که در بحث اجرت المثل او موثر است.

جایگاه اجتماعی و شأن زن، شغل و جایگاه اجتماعی پدر ، محل زندگی در زمان مجردی و تحصیلات در زمان تجرد و بعد از ازدواج هم در افزایش میزان اجرت المثل تاثیر قابل توجهی دارد. 

در آخر دریافت اجرت المثل به حدی دشوار است که در اکثر موارد زن موفق به این کار نمیشود.