2777
2789
عنوان

این بلاگرارو میبینم افسرده میشم

123 بازدید | 9 پست

همه خونه ها قشنگ ماشینا مدل بالا

امسال با پارسال همه چیشون فرق داره آدم چند ماه دنبال کنه پیشرفتشونو میبینه

بچه هاشون اکثرا موفق

الان بچه یکیشون دندان پزشکی قبول شد از اونروز فقط از تلاشای دخترش استوری میزاره

من عاااشق پزشکی بودم ولی ۳ سال دبیرستان نه مامان داشتم نه غذای درست حسابی نه تمرکز

میدونم شرایطم با اون فرق داره درسته مامانش میگه تو جنگ خوند تو سرما خوند وسط عروسی خوند ولی همینکه خانوادش هواشو داشتن کلی کمک کننده بوده

نمیدونم شایدم بهونه میارم

ولی از وقتی ازدواج کردم تو این ۵ سال نه ماشین عوض کردین نه خونه خریدیم نه کار خاصی کردیم

انگار اوما زندگی میکنن نه ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلاگرا رو ک اصلا قبول ندارم همش شو هست

ولی در کل همه چی ب تلاش خود آدم برمیگرده، الان من واسه پسرم کلی کتاب کنکور خریدم روزی صدبار میگم درس بخون ولی دریغ از ذره ای درس خوندن برای کنکور.

واقعا از دستش خسته شدم دیگه میخام بذارم ب حال خودش

يه بلاگرى از اقوام ما هست عكس هاش و ببينى از ته دلت حسرت ميخورى حالا از نزديك برادرشوهرش كلاه سرشون گذاشته اموال و بالا كشيده مدت هاست خونه مادرشوهره ميمونن حتى جايى رفته بوديم گدا گشنه پول بليط رفت و برگشته رو من دادم پول غذاش هم اومده بود بندازه گردن من لباس هاى من و قرض گرفت ديگه نداد !!!!

قيافه اش هم كه انگار جادوگر شهر اُز ولى تو پست هاش ببينى عاشقش ميشى

این بلاگرا رو دنبال نکنین 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من بلاگرا رو ک اصلا قبول ندارم همش شو هستولی در کل همه چی ب تلاش خود آدم برمیگرده، الان من واسه پسرم ...

درسته فقط خوشی هاشونو نشون میدن ولی همینکه میتونن هرسال ۵۰ کتر رو خونشون بزارن بازم واقعا زرنگن

قبول دارم آدم خودشم باید بخواد 

يه بلاگرى از اقوام ما هست عكس هاش و ببينى از ته دلت حسرت ميخورى حالا از نزديك برادرشوهرش كلاه سرشون ...

نمیدونم والا من که خونه هاشونو میبینم احساس میکنم اصلا خونه ی ما خونه نیست

نمیدونم والا من که خونه هاشونو میبینم احساس میکنم اصلا خونه ی ما خونه نیست

نميگم حالا همشون نه ولى اين و من از نزديك ميبينم گداگشنه براى يك دقيقه اش هست بعد افااااده ها طبق طبق ولى حتى پول مسواكى كه ميخواست بخره رو از من اومده بود بگيره