2777
2789
عنوان

پایاین زندگی بمونم یا برم

148 بازدید | 11 پست

بین دوتا مسیر یک مسیر اوج پیشرفتت که معلم بشی اونم اگه قبول بشی معلوم نیست یک معلم درکنار شوهر با درآمد ۴۵ ومستاجر و یک دختر زیبا داری هر ۳ نفر وشاید آینده خانه داربشی یا نه وپدرشوهر ومادرشوهر که آینده مریض بشن میفتن گردن تو و تویی غربت باشی .......ومدیر دوم جدا بشی دختر پدرش نمیده بهت و استاد دانشگاه و خودتت درامد داری و کنار پدرو مادرت زندگی میکنی و مرافب خانواده خودتتی کدوم از مسیر انتخاب میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بچه رو دنیا آوردی تو قبل از اینکه اون بچه بیاد میتونستی مسیر برا خودت درست کنی نه الان اون طفلک به خواست خودش که نیومده بی مسئولیت نباش

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

بخاطر دخترت طلاق نگیر 

اگه می تونی برید شهر خودتان برای زندگی 

توی که می گی بابام نمیذاره بعدش مجرد بمونم بعدم میگی بابام یه هزاری دستم نمیده یه وعده نمی تونم برم خونه اش 

طلاهاتم که دادی به شوهرت 

یاد دخترت بده که شوهرتو بکشونه سمت خودتان یادش بده که حقوق شوهرتو خرج خودت و بچه ات کنه 

یعنی چی می گی دفتر ارزانه بخرم برو لوازم التحریری در شان خودتان خرید کن اینجوری مدام انتظار داره برید حراجی 

بعدم دعوا نکن بگو برای برادرزاده و خواهرزادت نمیخرم بگو تمام کرد یا جنساش خوب نبود برای دخترمم رفتم از جای دیگه خریدم 

به ظرفیت طرفتون نگاه کنید بعد حرف راست بزنید 

همه گفتن با همچین شوهری طلاهاتو نفروش 

توی شهر خودت خانه بخر بگو مسافرت ها میخوام برم اونجا 

نگران آینده نباش همسرت فوت کنه حقوقش به شما میرسه 

روی مقاله نوشتن و رزومه ات متمرکز بشو دخترت بزرگتر بشه از اون طریق می تونی به خواسته هات برسی 

مثلا بچه ات زنگ بزنه به باباش بگه حوصله ام سر رفت بیا ببرمون بیرون یه چندبار که زنگ زد خودش خسته میشه می گه تو ببرش بیرون یا بگه برای مامان کادو بخریم و.... 

چقدر این تاپیک برام آشناست قبلا هم زدی ؟

واقعا چه فعل و انفعالاتی تو مغزتون رخ میده که همچین فکرهایی به سرتون میزنه ؟

خدا رو خوش نمیاد دخترتو ول کنی و فکر پیشرفت خودت باشی 

که اگه این کارو کنی باید منتظر جواب سخت خدا باشی..‌.

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴