2777
2789

تاپیکم چه مشکلی داشت که همون دقیقه قفل کردید که چی بشه ؟ گندشو درآوردید حداقل میذاشتید دوتا نظر بخونم بعد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چی بوده مگه

تحربه نشون داده موضوع ممنوع بوده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چی بوده مگهتحربه نشون داده موضوع ممنوع بوده

تاپیک قبلیم هست کجاش ممنوعه دقیقا ؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیم هست کجاش ممنوعه دقیقا ؟

احتمالا تو تاپیکت دعوا شده دعوا شه نی نب یار قفل مبکنه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
احتمالا تو تاپیکت دعوا شده دعوا شه نی نب یار قفل مبکنه

نه بابا میگم اصلأ نذاشتن تبادل نظر کنیم برو ببین کلا دو نفر پست گذاشتن 

مریضن بخدا 

نه بابا میگم اصلأ نذاشتن تبادل نظر کنیم برو ببین کلا دو نفر پست گذاشتن مریضن بخدا

دیدم خیلی عجیبه 

نه بابا میگم اصلأ نذاشتن تبادل نظر کنیم برو ببین کلا دو نفر پست گذاشتن مریضن بخدا

اتفاقا با حرفتم موافقم شاید بشه بی پولی رو جبران کرد اما عدم سلامت روان پدر و مادر هیچ جوره جبران نمیشه و آیندهدبچه رم خراب میکنه

اما بدون آدما میتونن خودشون بعد ی سنی این اختلالت رو درمان کنن

‌محکم باش و زندگی کن