2777
2789
عنوان

وایییی خاک به سرم 💔💔😭چقد بدشانسم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 42 پست
وای بخدا همین دو روز پیش دوتا آمپول سنگین زدم که بعدش چشام تار شد دیگه نمیتونم خدایی راهی جز استراحت ...

دمنوش گرم بخور دوش آبگرم بگیر بخواب دوساعت پاشو حسابی بخون خوب انشالله چیزی نیس دوره داره این سرما خوردگی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از سال تحصیلی چند روز گذشته مگهخوب ویروس داری ، بشین خونخه.خوب شدی ، میریمیخونی بابا

خوب نمیشه بقیه خوندن 

صفر میگیرم اول کاری 😭

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دمنوش بخور پونه آویشن 

اب نمگ قرقر کن

یه سوپ بخور بذار سرحال شی.یه چیزی ک همیشه برام جواب میده تا مریض میشم سیب  زمینی با تخم مرغ ابپز میکنم  کلی فلفل سیاه می ریزم با سیر همینجوری گاز میزنم.میخورم ویروس رو کلا ازبین میبره امتحان کن اگه با سیر مشکلی نداری اما مطمنم خوب میشی

نه والا دارم میگم هی میخونم هی تو مغزم نمیره بدنم کوفتیگلوم درده و آبریزش دارم هنوز

غصه امتحانی که تاثیری. و کنکور ندارن نخور والسلام ✋

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دختر جان نمیتونی درس بخونی مریضیاما اینهمه تاپیک زدی؟!دفاعی خواندن داره؟نیم ساعت وقت نمیگیرهاز اینجا ...

نیم ساعت؟ 

مطمعنی ؟ 

من دارم میگم حالم خوب نیست گمراه شدم نمیدونم 

چیکار کنم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

دهم مهم نیست 

تاثیر معدلم نداره

ولی بعدا که خوب شدی سر فرصت بشین اینا که عقب افتادی رو بخون

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خواهر زاده منم دهم انسانیه

انگار  همین دیروز بدنیا اومد😍

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport