2777
2789
عنوان

وایییی خاک به سرم 💔💔😭چقد بدشانسم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 42 پست
اما من به خودم قول داده بودم درسخون بشم امسال

عزیزم از این به بعد فرق می‌کنه

دیگع باید هدفدار درس بخونی

زیاد غصه نخور برای امتحانای معمولی

فقط متمرکز شو روکنکور

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

آره مطمئنمببین چه خوب تاپیک میزنی و جواب میدید همینجوری درس بخون

تاپیک تو مخ نمیره که 

حفظ نباید بکنی که دراز کشیدم 

اگه درسم مثل تایپک روزنامه وار باشه صد بار میخونم 

و فراموش میکنم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی برگه از دکتر بگیری بدی مدرسه 

یه امتحان انقدر تاثیر نداره باور کن من تموم این روزا رو از سر گذروندم الان حسرت میخورم چرا انقدر به خودم سخت گرفتم هیچی نمیشه ! 

یه امتحان خراب میکنی درس خوان باشی بعدها جبران میشه 

،

معلما باید درکت کنن. این ویروس براحتی کارکرد فیزیکی و ذهنی ادمو ۹۰ درصد میاره پایین. 

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

میتونی برگه از دکتر بگیری بدی مدرسه یه امتحان انقدر تاثیر نداره باور کن من تموم این روزا رو از سر گذ ...

برگه از دکتر دارم ولی برای چهارشنبه نه بقیه روزا

معلما باید درکت کنن. این ویروس براحتی کارکرد فیزیکی و ذهنی ادمو ۹۰ درصد میاره پایین.

نمیدونم والا چی بگم 

درک هیچ حقیقتم بگی منفی میدن.

منم میتونستم تقلب کنم ولی حقیقت گفتم 

و منفی داد خودشون دنبال دروغن

نمیدونم والا چی بگم درک هیچ حقیقتم بگی منفی میدن.منم میتونستم تقلب کنم ولی حقیقت گفتم و منفی داد خود ...

تو بردی. شخصیتتو به نمره نفروش. البته توی روحیت تاثیر داره این که نتونستی اونجور که دلت میخواد درس بخونی ولی چون اول ساله این نمره خیلی تاثیری روی کارنامه کلیت نداره، و این مریضی ها چرخشیه الان تو مریضی تو طول سال بقیه هم مریض میشن و این افت نمره که واسه تو اتفاق افتاده واسه بقیه هم اتفاق میوفته. سعی کن انرژیت روی خوب شدن حالت بزاری به خودت هم افتخار کن ک دروغ نمیگی و تقلب نمیکنی. حالت خوب میشه زود

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

تو بردی. شخصیتتو به نمره نفروش. البته توی روحیت تاثیر داره این که نتونستی اونجور که دلت میخواد درس ب ...

یعنی اگه نامه بگیرم ببرم و نرم ۳ روز طوری نمیشه 

این امتحانا ندم از ماه بعد جبران کنم

بخدا دارم میخونم اما تو مغزم نمیره دیگه چیکار کنم

ببین کلا دهم اینطوریه

چون رفتی انسانی  درسها جدید هستن و انتزاعی  تا باهاشون اخت بشی طول می‌کشه

ولی یکم که اون سختی رو گذزوندی دیگه رو روال میوفتی   برات شیرین میشه 

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اگه از گوشی راحتی پی دی اف کتاب رو دان کن از گوشی بخون راحت