2777
2789

وای خدا دوشنبه حالم بد شد مدرسه نرفتم 

بعد تا چهارشنبه دیدم حالم نه تنها با مسکن خوب نشد بدترم شد دهم انسانیم رشتم دوست دارم اما فردا امتحان دفاعی دارم یکشنبه هم منطق و ریاضی بقیه خوندن همشون من دکتر چهارشنبه با اینکه دو تا آمپول زد و گفت ویروس گرفتی و خوب نمیشی تا ۷ روز طول میکشه خوب شی کلی دارو فلان خدایی دارم میخونم با اینکه خیلی عقبم هیچی تو مغزم نمیره آبریزش بینیم بند نمیاد گلوم خوب نمیشه هرچقدرم دارو میخورم معلم دینی هم چهارشنبه بهم منفی داد چون نخونده بودم گفتم مریضم حالمم دیده ولی رحم نکرد بخدا من نمیخام این امتحانا رو گند بزنم مخصوصا ریاضی که روش ضعف دارم 💔💔😭

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

الان خوبی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز پاشو برو اورژانس بیمارستان سرم وامپول بزن تا فردا عالی هستی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

امروز پاشو برو اورژانس بیمارستان سرم وامپول بزن تا فردا عالی هستی

وای بخدا همین دو روز پیش دوتا آمپول سنگین زدم که بعدش چشام تار شد دیگه نمیتونم خدایی راهی جز استراحت نیست اما نیمشه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

انقدر خودتو ناراحت نکن چیز مهمی نیست فوقش نمره هشدارت یکم بد میشه که بیشتر معلما وقتی ببینن فقط یه امتحان بد بوده و توام باقی روزا خوب بودی صرف نظر میکنن از اون نمره کلا مهم نیست خودتو نباز