2777
2789
عنوان

بدجور تو راه جدایی گیر کردم

244 بازدید | 19 پست

من دختر درس خون و بلند پروازی هستم عاشق درس و پیشرفت عاشق مخصوصا درس تا مجردی تا ارشد خوندم خانوادهام همش اصرار به ازدواج من داشتم با این که مجردی شاغل ود در بهترین جا ودرامد کار میکردم آنقدر بهم گیر میدادن آنقدر اذیتم کردن که ازدواج کردم و از دستش آنقدر ناراحت بودم استعفا دادم و آمدم شهر دیگه من درمحیط کار سمت بالا و حقوق بالای داشتم فقط به خاطر خانواده پشت پا به همه چیز زدم .بعد ازدواج گیر یک شوهر شکاک افتادم که حتی اجآه بیرون نمیده دکتر قبول شدم و ادامه دادم هر روز خونه ما دعوا بود دوباره پیشنهاد کاری خوبی بهم شد که شوهر تهدیدات شروع شد آنقدر اذیتم‌کرد که نرفتم و الان شدم یک خانم خونه نشین یک دختر زیبا هم دارم همش میزنه سرم جدا بشم‌ ولی میدونم اگه جدا شم پدرم دوباره گیر به ازدواج من میدم نمیدونم چی کنم پدر یک آدم که فقط ابرو و حرف مردم براش مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای حل مسئله رفتی سراغ حذف صورت مسئله ، اگر دنبال ریشه یابی و مرتفع نمودن مشکلات هستی کلید آن فقط صحبت و تبادل نظر با همسرت هست البته در فضایی کاملاً آرام و با احترام بدون لج بازی ، توهین ، غرزدن ، مقایسه کردن و.و.و.و

شوهرت از پول بدش میاد تو این زمانه؟؟حالا شوهر من همش دنبال آزمون استخدامی برا منه🤣

از پول بدش نمیاد 

فرهنگ پذیرش همسر شاغل رو نداره متاسفانه 

سطح فرهنگ همسر ایشون احتمالا خیلی پایینه 

در عجبم چطور راضی به این ازدواج شدین و اینکه چطوری و تا کی میتونی ادامه بدی 

برای نجات آینده خودت و دختر گلت ،ازین ازدواج کلا دربیا بانو 

یکم زمان میبره بازسازی روحی و روانی 

ولی قدر خودت رو بدون و رو عزت و اعتماد به نفست کار کن 

شما شرایط خوبی داری از نظر تحصیلی و کاری ،برای خودت و گل دخترت مستقل شو و بقیه راه رو با آگاهی بهتر و روشن زندگی کن 

با احترام

به جای حل مسئله رفتی سراغ حذف صورت مسئله ، اگر دنبال ریشه یابی و مرتفع نمودن مشکلات هستی کلید آن فقط ...

همه روش ها رو رفتم فقط میگه برو ازمون استخدامی دبیری بده که خودتتون میدونید یک نفر برای کلان شهر میخواد که ادعا سخته

از پول بدش نمیاد فرهنگ پذیرش همسر شاغل رو نداره متاسفانه سطح فرهنگ همسر ایشون احتمالا خیلی پایینه در ...

کجا برم با این اخلاق پدرم که آنقدر حرف مردم براش مهمه آینده دخترم خانواده من فقط از بچه انتظار دارن ازدواج کنه بره تو اون خونه نمونه