2777
2789
دختر من به ساز سنتور و تنبک و گیتار علاقه داشت رفت کلاس و همشونو یاد گرفت ..... ب زبان انگلیسی و آلم ...

خداروشکر

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

چرا زبان بعدی اسپانیاییمزیت جواهر دوزی ب خیاطی جیه

چون بعد از انگلیسی زبان اسپانیایی دومین زبانی هست که بیشترین صحبت کننده در جهان رو داره و همچنین جز یکی از زبان های بین المللی هست

خیاطی کارش خیلی سخته اما جواهر دوزی نمیگم آسونه اما نسبت به خیاطی از نظر من به شخصه بهتره و اگه بتونی مزونه بزنی و برند بشی خیلی پولسازه و ی هنره اگه دوست داشت می‌تونه ی هنر دیگه یاد بگیره من مجبور نمیکنم هر چی خودش دوست داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بعد از انگلیسی زبان اسپانیایی دومین زبانی هست که بیشترین صحبت کننده در جهان رو داره و همچنین جز ...

میدونستی جواهر دوزی زیر مجموعه خیاطیه 

زبان دوم بین لنللیم عربی هس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

میدونستی جواهر دوزی زیر مجموعه خیاطیه زبان دوم بین لنللیم عربی هس

من که از خیاطی بد نگفتم خیاطی هم زیباست اما من جواهر دوزی بیشتر دوست دارم

زبان بین المللی دوم هم عربی باشه مهم نیست از نظر من اسپانیایی بیشتر به دردش میخوره منم نگفتم اسپانیایی دومین زبانی بین المللی هست گفتم یکی از زبان های بین المللی هست

دخترم کلاسهای مختلفی رفت ولی روی اعتماد به نفسش و راحت حرف زدنش شاهنامه خوانی و بازیگری خیلی تاثیر د ...

عزمزمه چه ورزشی بدنش رو سفت کرد منم دخترم شل و وله میخام ببرمش ورزش؟