2777
2789

چ کلاس هایی میفرستینش

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

به هرچی علاقه نشون بده

من به خواهرم میگفتم بچتو بفرست تکواندو ولی بچش علاقه به اسکیت داشت نه تکواندو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه زبان 

بقیش دیگه علاقه خودشه 

من اهل ورزش و موسیقی بودم کلاس همین دو گروه هم میرفتم 

داداشم عشق خیاطی و خانوادم کلاس خیاطی ثبت نامش میکردن 

همش علاقه هست که باعث مهارت میشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هیچ کلاسی 

توی چیزی ک استعداد داره حمایتش میکنم 

اونقدری عزت نفسشو بالا میبرم که حرف دیگران اصلا براش مهم نباشه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

زبان انگلیسی (بعد ۴ سالگی)

خیاطی (بعد ۱۴_۱۵ سالگی)

رانندگی (بعد ۱۸ سالگی)

یکی از حرفه های کامپیوتر

یک ورزش فیزیکی یکی هم ذهنی 

آموزش کسب در آمد 

و آموزش مهار خشم ک عزت نفس و گرفتن حقش آموزش میدادم 

کلاس های تقویت مغز هم میفرستادمش

کلاس رفتن تا یه جایی کمک کنندس 

بقیه‌ش بستگی به شخصیت طرفه  

مثلا یکی درونگرا باشه یا اعتماد به نفس پایین 

اینکه تو چه  سطح فرهنگ و خونواده ای بار بیاد و بزرگ بشه 

من خودم مادر دو تا دخترم 

هر دو هم کلی کلاس میرن ،اما یکی مستقل هست ولی دخترم دیگه م نه متاسفانه 

کلاس زبان اول انگلیسی و بعد اسپانیایی برای تسلط

دو تا ورزش یاد بگیره یکی ذهنی و یکی فیزیکی

دوتا مهارت مثل برنامه نویسی و جواهر دوزی 

کتاب خوندن و کتاب های فن بیان و سخنرانی و روانشناسی و فلسفه و تاریخ و فرهنگ و هنر و ...

تحصیلات بالا

شخصیت شناسی بهش یاد میدم 

زبان بدن باید یاد بگیره

باوقاری رو باید یا بگیره 

شخصیت و انسانیت رو بهش یاد میدم

جسارت و شجاعت خیلی مهمه

مهربانی مهمه اما نه با همه به اندازه

اعتماد به نفس و عزت نفس مهمه

اجتماعی بودن

کلاس زبان اول انگلیسی و بعد اسپانیایی برای تسلطدو تا ورزش یاد بگیره یکی ذهنی و یکی فیزیکیدوتا مهارت ...

چرا زبان بعدی اسپانیایی

مزیت جواهر دوزی ب خیاطی جیه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

دختر من به ساز سنتور و تنبک و گیتار علاقه داشت رفت کلاس و همشونو یاد گرفت ..... ب زبان انگلیسی و آلمانی علاقه داشت رفت کلاس و داره یاد میگیره.... نقاشی و سیاه قلمم زفت کلاس الانم داره تای بوکس یاد میگیره بچگیاشم کاراته رفت.... ولی تا اخر نمیرفت اما از اینکه الان چیزی تو دلش نمونده هم خودش خوشحاله هم ما

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم