2777
2789
عنوان

در مورد کنکور سوال داشتم

125 بازدید | 8 پست

من الان کلاس یازدهم ام رشته تجربی دهم رو برای کنکور نخوندم و الان یازدهم واقعا شرایط سختی دارم 

و اینکه نمیدونم امتحان نهایی بخونم یا تست برای کنکور 

چند ساعت بخونم و اینکه از شنبه تا پنجشنبه میرم مدرسه 

منم یازدهم تجربی ام ولی اشتباه خیلی ها که میگن تست بزن و اینا رو نکن فقط امسال تمام تمرکزت رو بزار روی نهایی چون تو امسال ۲۰ درصد داری و اگه بگیری شانست تو کنکور بیشتر میشه 

دهم هم تابستون سالی که داره میاد جمع کن ولی سعی کن نهایی رو بالا بگیری چون که همه درسا نهاییه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یه چیز دیگه ، شما اگه نهایی امسال و سال بعد رو خوب بگیری اصلا نیازی به درصد بالا زدن در کنکور رو ...

آره اینم هست 

برای امتحان نهایی چه کتاب ایی خوبه بخونی ؟

دبیرا میگن ماجرای من و درسام ولی نگاه کردم سطح سوالات اش بشدت پایین بودن بنظرم 

آره اینم هست برای امتحان نهایی چه کتاب ایی خوبه بخونی ؟دبیرا میگن ماجرای من و درسام ولی نگاه کردم سط ...

برای امتحان نهایی خودم فرمول بیست گرفتم برای درس های تخصصی البته بجز بعضی درس ها که خود معلم بهمون جزوه کامل داده 

بنظر من فرمول بیست بگیر چون هم سوالاتش خوبه و درسنامه کامل داره ولی خب متاسفانه یکم هزینه میخواد

من امسال فارق التحصیل شدم رشته ریاضی ، من خودم یازدهم اشتباهی که کردم این بود یا مشاور گرفتم که عید باهاش بودم و فقط تستی اونم فیلم آموزشی که خیلی وقت گیر بود و نتونستم تشریحی بخوانم ، به نظرم شما این کار رو نکنید  ، پسر عمه منم مثل شما یازدهم تجربیه که دهم تست کار نکرده ،به اونم همین توصیه رو کردم 

درسته که ممکنه مثل پارسال شما یک دفعه بیان بگن مثلاً یازدهم نهایی نیست و یا مثلاً ۶تاش نهاییه ، اینو دیگه خدا می‌دونه ، تجربه من میگه شما الان بهتره که تمرکز تو بزاری روی تمام درس ها یازدهم برای نهایی از عمومی ها هم غافل نشید الان پسر عمم دیشب خونشون بودم گفت حوصله عمومی رو ندارم هنوز بازشون نکردم ، حتی اگه خوشتون از هر درسی نیامد هم باز بخونید حتی کمم شده بخونید چون بعداً انباشته بشه خودتون اذیت میشید 

اگه هم وقت اضافه آوردین خوب تست هم کار کنید بد نیست ولی خوب تمرکز روی نهایی باشه 

موفق باشید