2777
2789
عنوان

آزادی چقدر قشنگه

192 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام با این که دوماهه میشه از روستا فرار کردیم و برگشتیم شهرمون صبح ها که پا میشم انرژی عجیبی دارم و خوشحالم انگار باورم نمیشه از روستا اومدم خیلی خوشحالم  امیدوارم شما هم شاد باشین همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که دلم میخواد از شهر ب روستا فرار کنم

تصور تون از روستا واقعی نیست یا هم روستاهای لاکچری که پولدارا ویلا میخرن رو میگید

چون روستا اکثر مواقع آبش قطع میشه

همه جا بوی پهن حیوانات میاد 

کوچه های اکثرا خاکیه و ناعموار

امکانات کمه

تصور تون از روستا واقعی نیست یا هم روستاهای لاکچری که پولدارا پیلامیخرن رو میگیدچون روستا اکثر مواقع ...

خب اره طبیعتا روستاهای با امکانات که از شلو غی و الودگی شهر بزنی ب دلش... مثل روستاهای شمال 

الهی به امید خودت...  
خب اره طبیعتا روستاهای با امکانات که از شلو غی و الودگی شهر بزنی ب دلش... مثل روستاهای شمال

روستاهای شمال که توریستی هستن ،

یه شب اقامت توش در حد اقامت تو هتل هزینه میخواد

فک کردم منظورتون روستاهای عادیه

روستاهای شمال که توریستی هستن ،یه شب اقامت توش در حد اقامت تو هتل هزینه میخوادفک کردم منظورتون روستا ...

روستاهای عادی خوش اب و هوا هم قبوله😁

اخه من اصفهانم ،هوا خشک و الوده و شلوغ

گاهی میریم روستاهای اطراف خونه کرایه می کنیم اصلا ریه ام حال میاد

مخصوصا این که دکتر بهم گفته حتما باید محل زندگیمو عوض کنم

واقعا اگه روستاها بهشون رسیدگی بشه و به قول شما امکاناتش اوکی و به روز باشه ترجیح داره به شهر

الهی به امید خودت...  
روستاهای عادی خوش اب و هوا هم قبوله😁اخه من اصفهانم ،هوا خشک و الوده و شلوغگاهی میریم روستاهای اطراف ...

حق باشماست

ولی در حال حاضر من یه مدت برا کار روستا میرفتم 

حاضر نیستم یه روز هم روستا باشم

به نظرم شما شهرستان کم جمعیت برید بهتره آب و هوای اونجا هم تمیزه

حق باشماستولی در حال حاضر من یه مدت برا کار روستا میرفتم حاضر نیستم یه روز هم روستا باشمبه نظرم شما ...

فکر کنم شما هم مثل منی از زندگی تو محیط خیلی کوچیک بدت میاد