2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

تو اون گروه ازم سوال پرسیدی قفل شد 

من اهل دعا و جادو جنبل نیستم 

قیافه و هیکل معمولی دارم 

ولی خانواده سرشناسی دارم که برای همه محترمه 

دوران مجردی هم خواستگار زیاد داشتم بعد جدایی هم همینطور که فکر میکنم بیشتر به خاطر اسم و رسم خانوادم باشه 

خودمم تو زندگیم جوری رفتار کردم همیشه دیگران بهم احترام بزارن  

البته لطف خدا هم بود که بعد سالها سختی کشیدن همسرم رو سر راهم قرار داد

به تعداد خواستگار نیس عزیزم دختر عموی من برعکس من هیچ خواستگاری نداشت تو ۳۰ سالگی بایه معلم ازدواج کرد و خدا رو شکر خوشبخته 

دعا کن یه آدم شیر پاک خورده سر راهت قرار بگیره بعد نماز هات

نماز شب هم اگر تونستید بخون تو قنوت نماز دعا کن

سلام عزیزم تو اون گروه ازم سوال پرسیدی قفل شد من اهل دعا و جادو جنبل نیستم قیافه و هیکل معمولی دارم ...

خیای دعا میکنم عزیزم

ن منظورم جادو جنبل نبود ک منظورم دعا هاسوره های قرانی جله ها و این چیزا بود

پس چرااینجوری پیش اومد ازدواج اولتون به مشکل خورد مگ نمازشب نباید به ادم خوب سرراه ادم بداره ادم خوش ...

من نگفتم برا ازدواج اولم نماز شب خوندم 

اسی ناراحت نشی 

ولی لحن حرف زدنت جوریه که انگار دعوا داری 

شاید یکی از علت های که خواستگار نداری همینه 

سعی کن تو روابطت با مردم با ادب و محبت رفتار کنی 

شب خوش

من نگفتم برا ازدواج اولم نماز شب خوندم اسی ناراحت نشی ولی لحن حرف زدنت جوریه که انگار دعوا داری شاید ...

نه عزیزم چرا طلبکار باشم من پرسیدم گفتید هم قبل از ازدواج اول و هم قبل از ازدواج دومتون خونده بودید و من پرسیدم مگ نباید نماز شب مورد خوب جلو پاتون میذاشت پس چرا مورد اولی اومد تو زندگیتون و این اتفاقا پیش اومد ؟ خداشاهده قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم

بخدا فقط برا سوال شد 

اینجا لحن پیام مشخص نمیشه 

بعد من نگفتم خاستگار ندارم گفتم خاستگار مناسب و در حد و شانی خودم که معیارامو داشته باشه ندارم وگرنه خاستگار در پیت ک همه جا هست همیشه .

سلام عزیزم تو اون گروه ازم سوال پرسیدی قفل شد من اهل دعا و جادو جنبل نیستم قیافه و هیکل معمولی دارم ...

من دختر عموی شما رو میشناسم همه خواستگار ها رو راه نمیداد خونه

از اولش خوشش نمی اومد کلا رد میکرد

فکر نکن خواستگار نداشته