2777
2789

ی سریاشونم اصن بعدا متوجه میشم آخه اصن ن امصاشونو ن پروفایلشونو نگاه نمیکنم خیلی وقتا

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

[QUOTE=398646516]مهم نباشه برات لایک رو اونجا گذاشتن هر کی دوست داره بزنه روش[/QUOT

🤭🤭🤭🤭

بله درسته

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع چون ب اسم کاربریا زیاد دقت نمیکنم و حرفاشونو بیشتر میخونم. بعدش چرا تن تن تاپیکات میترکع؟ کلی داشتم مینوشتم ک😐

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
ارع چون ب اسم کاربریا زیاد دقت نمیکنم و حرفاشونو بیشتر میخونم. بعدش چرا تن تن تاپیکات میترکع؟ کلی دا ...

کدومشون؟

ارع چون ب اسم کاربریا زیاد دقت نمیکنم و حرفاشونو بیشتر میخونم. بعدش چرا تن تن تاپیکات میترکع؟ کلی دا ...

اشکال نداره اینجا بنویسید

یا ابالفضل😂😂😂😂😂پ ترکیدع زیاد داری؟😂😂😂😂

نه یدونه ترکیده

نمیدونمم چرا

اشکال نداره اینجا بنویسید

خعلی سال پیش ی اکانت داشتم تعلیق شدم.

هم حد و حدود میدونستم هم... بدش یکی شبیه اسم harli  بود گیر داد چرا اینجایی ، تاپیک اونم نبود. بهش گفتم بابا تاپیک معمولیع بعد فحش داد. وسطای تایپ بودم ک می نوشتم فحش شما تاثیری تو زندگی من ندارع فقط خودتونو نشون میدین یهو تعلیق شدم. چن سال گذشت با ی شمارع دیگ اومدم ولی هیچ وقت اون لحظع بی فرهنگی رو یادم نرفت‌

خعلی سال پیش ی اکانت داشتم تعلیق شدم.هم حد و حدود میدونستم هم... بدش یکی شبیه اسم harli بود گیر داد ...

تعریف اون کاربزو منم زیاد شنیدم متاسفانه

کم نیستن اینجا مثه اون

خعلی سال پیش ی اکانت داشتم تعلیق شدم.هم حد و حدود میدونستم هم... بدش یکی شبیه اسم harli بود گیر داد ...

همین ک احساس کردم میخاد بترکع زود متنمو کپی کردم😊

تعریف اون کاربزو منم زیاد شنیدم متاسفانهکم نیستن اینجا مثه اون

الان فضای سایت خعلی بهتر شدع

من فقط ی بازی فوتبال انگشتی مانند تو گوشیم دارم ک ۶ سالع بازی میکنم

هیچ برنامع ای ندارم ن تل ن اینستا ن هیچی واس همین میام اینجا😁

چرا میگن لایک نکنیم؟

نمیدونم تو امضاشون مینویسن