2777
2789
عنوان

ی رفتار زشت دارم

301 بازدید | 16 پست

من خ زل میزنم ب همه 

میخوام نگاه نکنم ولی حس میکنم نگام میکنن منم اونارو نگاه میکنم بعد زل میزنم😂

خیلی زشتهههه بپسراخم چ کنم 10000بار پیش اومده بهد خیای خجالن کشیدم

استرسیم هستم و اضطراب اجتماعی و اینا.... 

اضطراب اجتماعی داری و به بقیه زل می زنی اگه نداشتی پس چی میشد؟🤦🏻‍♀️😂

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

منم استرسی هستم خیلی سعی میکنم کنترلش کنم بعد وقتی استرس میگیرم سریع حالت تهووع میگیرمو😂

ولی این خیلی پیش بیاد ایتجوری من دیدم شبیه تو سعی کن خودتو کنترل کنی به چیز های دیگه‌اون جمع توجه کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم استرسی هستم خیلی سعی میکنم کنترلش کنم بعد وقتی استرس میگیرم سریع حالت تهووع میگیرمو😂ولی این خیل ...

وو تو چ شدید من حس میکنم ب پسرا دارم. نخ میدم و واقعا همینجوره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وو تو چ شدید من حس میکنم ب پسرا دارم. نخ میدم و واقعا همینجوره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦 ...

عزیزم اولش اینکه خیلیییی سعی کن نگاهتو کنترل کنی خانما مشکلی نداره ولی آقایون اکثرشون اشتباه برداشت میکنن  بعدشم استرس برا چیته ... روی اعتماد ب نفست کار کن کم کم این استرسی بودن و این اجتماعی نبودنت از بین میره

عزیزم اولش اینکه خیلیییی سعی کن نگاهتو کنترل کنی خانما مشکلی نداره ولی آقایون اکثرشون اشتباه برداشت ...

اره خ بده همش حس بدی داره ب نگاهی ک بهم کردن انگار من افتادم دمبالشون

شهر کوچیکه برام بد شده😐

من زیاد بیرون نمیرم برا اینه

مگه این علائمش نی؟ 😂حس میکنم همه نگام میکنن منم باید نگاه کنم ببینم کی نگام میکنه🤦🏻‍♀️

نه عزیزم اضطراب اجتماعی اتفاقا ترس داره از این چیزا زل نمی زنه🤣

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨