2777
2789

؟

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا حوصله اینجارو ندارم خیلی چرته

آخ گفتییی

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

بهتره جواب کوتاه بدی و دهن ب دهن نشی 

من ک یبار با یکی بحثم شد رفتم تاپیکاشو دیدم انقدر مشکلات داشت ک بیخیالش شدم  و براش ارزوی خوب کردم اونم تشکر کردو خدافظی کردم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بی محلی از صد تا حرف بدتره براش

من حتی کاربرایی رو هم میبینم کامنت بی ادبی میزارن برای کسی هم جواب نمیدم

بهتره جواب کوتاه بدی و دهن ب دهن نشی من ک یبار با یکی بحثم شد رفتم تاپیکاشو دیدم انقدر مشکلات داشت ک ...

درسته

بهترین کارو شما میکنی وقتی جوابشونو ندی بیشتر میسوزن

دقیقا

آخ گفتییی

وای همه یه جوری سیس گرفتن و فاز فلسفه دانا و په میدونم افراد موفق با زندگی عالی رو گرفتن و نظر میدن که همین طرفو تو زندگی واقعی ببینی حالت بهم میخوره 

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

وای همه یه جوری سیس گرفتن و فاز فلسفه دانا و په میدونم افراد موفق با زندگی عالی رو گرفتن و نظر میدن ...

دقیقا

اینجا یجوریه انگار حوصله بحث ندارم من ولی حضوری با یکی بحثم بشه فک نکنم کوتاه بیام 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بهتره جواب کوتاه بدی و دهن ب دهن نشی من ک یبار با یکی بحثم شد رفتم تاپیکاشو دیدم انقدر مشکلات داشت ک ...

دقیقا خیلیا اوضاع روانی مناسبی ندارن ارزش نداره که باهاشون بحث کنی یه سریا  میان اینجا فقط فشار روانیشونو خالی کنن

اینجا یجوریه انگار حوصله بحث ندارم من ولی حضوری با یکی بحثم بشه فک نکنم کوتاه بیام

همون آدم جواب نده از صد تا فحش بدتره