2777
2789
عنوان

صبح پوستم مثل پوست بچه میشه

164 بازدید | 13 پست

من در طول هفته روتین پوستی دارم ولی پنجشنبه ها روز رسیدگی پوستی به صورت عمیق و تمیزکاری خونمه ، یه نفرم هستم وسیله هام در حد خودمه سخت نیست تو نصف روز کل خونه تمیزه ، صبح خونه مو تمیز کردم به گلدونام رسیدم ، لباسایی ک نمیخواستم و انداختم خلاصه همه چی تر و تمیز خونه شد دسته ی گل ،الانم یه ساعت درگیر صورتم بودم ، اول حموم و خوابیدن تو بمب حموم ، اسوراب بدن ،  بعد حموم اسکراب صورت ، لایه بردار ، ماسک ورقه ای ، اب رسان ، مرطوب کننده ، کرم شب ، مرطوب کننده ی لب و در اخر سشوار و بافتن موها ، یه عودم روشن کردم ، خوردن یه لیوان اب با یه برش لیمو ، پنجره ی اتاقم باز ،  لباس نخی و بوی شامپوی مو ، زیر لحاف تو نی نی سایت😆حالا صبح بیدار شم با این رسیدگی همیشه پوستم عاااالی میشه ، صبح انقدر برق میزنه 

اخیششش چقد خوبه ✨️

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا روتین پوستی که مافیای لوازم آرایشی جاش انداختن بیشتر به پوست آسیب میزنه. من که اصلا قبول ندارم و فقط موقعی که نیاز باشه با ژل شستشو میشورم و مرطوب کننده میزنم. پوستمم خداروشکر خیلی خوبه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

خوشبحالت من آدم خیلی تنبلیم یعنی تا ی بار حسارو تمیز میکنم کمرم میگیره دیگ نمیتونم به پوستم برسممیشه ...

اسکراب بدن ، تری هات 

اسکراب صورت ، کلینیک

لایه بردار ، پائولاز

ماسک ورقه ای ، دکتر جارت 

مرطوب کننده ،لاروش

ابرسان ،لاروش

کرم شب ،ویشی

بالم لب ، نوکس

اتفاقا روتین پوستی که مافیای لوازم آرایشی جاش انداختن بیشتر به پوست آسیب میزنه. من که اصلا قبول ندار ...

برای من ک اسیب نبوده ، خیلی از چیزارو هم حل کرده برام 

نوش جونت این حسعزیزم میشه اسم محصولاتت هم بگی ؟

اسکراب بدن ، تری هات 

اسکراب صورت ، کلینیک

لایه بردار ، پائولاز

ماسک ورقه ای ، دکتر جارت 

مرطوب کننده ،لاروش

ابرسان ،لاروش

کرم شب ،ویشی

بالم لب ، نوکس

اب رسان صورت خشک ولی مستعد جوش چی خوبهو مرطوب کننده لب؟

برای لب من نوکس استفاده میکنم 

برای پوست خشک ابرسان لاروش و ویشی فوق العاده ن 

ولی وقتی ابرسان نیزنی بعدش سریع باید مرطوب کننده بزنی ک اون بمونه تو پوست نیاد بیرون تا اثر کنه

اگه به جای همه اینا شب زودتر میخوابیدی برای پوستت بهتر بود

اصولا زود میخوابم ، اخر هفته ها فری ام