2777
2789

سلام شبتون بخیر خانم ها 

من تازه عروسم یکساله عقدم اصلا فن بیان خوب نیس اصلا خجالت میکشم حرف بزنم

خواهرشوهر دارم خیلیی خوب حرف میزنه ی جوری قربون صدقه بچش میره من عاشقش میشم

من مثلا ب بچش بگم فداتشم بهم نمیاد یجورایی خجالت میکشم چیکارکنم مثل اون باشم 

مثلا خونمون همیشه جنگ و دعوا مامانم و آبجیم هیچ‌وقت نشد خوب بحرفم

الان میفهمم چقدر داغونم چیکارکنم پیش خواهر شوهرم اصلا من من میکنم وقتی حرف میزنم😮‍💨😞

اول رو اعتماد بنفست کار کن ولی این چیزا ذاتیه به نظرم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ناراحت نباش چیزی نیست که تغییر پذیر نباشه عروسیتم میارک باشه 

میتونی با خودت تمرین کنی جلوی آینه موقع بیرون رفتن خرید کردن نمیدونم از خودت ویدیو بگیر حرفایی بزن که ازشون خجالت میکشی مثل همین قربونت برم رو بگو تمرین کن دفعه ی اول و دوم سخته بعد چند بار تکرار به نظرت عادی میاد از بروز احساساتت نترس آدما بیشتر به شنیده ها باور دارن تا عمل تا نگی باور نمیکنن حتی اگه تظاهر باشه خودتو رها کن بزار یه ورژن جدید و قویت رو ببینن تا تو برای اونا الکو بشی نه اونا برای تو از اشتباهم نترس پیش میاد همه اشتباه میکنن فقط موقعیتا فرق میکنه

افرین اصلا اعتماد ب نفس ندارمخجالت میکشم بگم فداتشم گفتنی هم یجوری میگم بیشتر خجالت میکشم

میدونی بیشتر از قضاوت شدن میترسی تو با لحن خودت بگو فداتشم دیگران مسخره هم کردن مثلا توی ذهن خودت بگو برام مهم نیست ماها یجور ترس از قضاوت داریم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

سلام عزیزم ناراحت نباش چیزی نیست که تغییر پذیر نباشه عروسیتم میارک باشه میتونی با خودت تمرین کنی جلو ...

مرسی عزیزم

چقدر خوب گفتین واقعا درست میشم؟ ب شدت خجالت میکشم اصلا احساساتم‌زو بروز بدم گفتنی هم‌وحشتناک بد میگم حتی خواهرم هم میگه بهت نمیاد بگی فداتشم مشخصه هیج وقت نگفتی

مرسی عزیزمچقدر خوب گفتین واقعا درست میشم؟ ب شدت خجالت میکشم اصلا احساساتم‌زو بروز بدم گفتنی هم‌وحشتن ...

اره عزیزم چرا نشه قدم به قدم و آروم آروم من خودمم تو گذشته قربونت برمو خیلی خجالت میکشیدم بگم بار اول گفتم خجالت کشیدم دوباره گفتم خجالت کشیدم سر چهارمین بار عادی شد برام مثل سلام علیک اگه خیلی بگی ذهنت آروم میشه اصلا به اینکه چرا گفتی فکر نمیکنی

اره عزیزم چرا نشه قدم به قدم و آروم آروم من خودمم تو گذشته قربونت برمو خیلی خجالت میکشیدم بگم بار او ...

مرسیی عزیزم 

الان مثلا خواهرشوهرم خیلی خوب با اعتماد ب نفس میاد سلام احوال پرسی میکنه ولی من برعکس 

بچه داره هرسری قربون صدقش میره بهممیگه زن داییش همیشه تورو یاد میکنه منم میگم عزیزمم قربونش برم اینو میگم ولی بدون اعتماد ب نفس میگم نمیدونم چجوری بگم خجالت میکشم 

مرسیی عزیزم الان مثلا خواهرشوهرم خیلی خوب با اعتماد ب نفس میاد سلام احوال پرسی میکنه ولی من برعکس بچ ...

قربونت برم

خواهر شوهرت احتمالا توی یه خانواده ی تقریبا بزرگ و اجتماعی بزرگ شده انقدرم توی ازن موقعیت ها بوده که بی اختیار دستش اومده که چیو کجا بگه یه حالت تمرینی شده براس تو هم باید انقدر خودتو توی موقعیت های مختلف قرار بدی و بگی که دستت بیاد که اونقدرام چیز بزرگی نیست تو از پسش برمیام فقط نیاز به زمان داری

قربونت برمخواهر شوهرت احتمالا توی یه خانواده ی تقریبا بزرگ و اجتماعی بزرگ شده انقدرم توی ازن موقعیت ...

درسته عزیزم

من چادری شدم بخاطره همسرم اکیپ دوستانه اینا نداریم اصلا فقط با خونواده ها رفت آمد داریم

ولی خواهرشوهرم خیلیی پارتی و جشن و تولد و عروسی و...میره خیلییی مهمونی میره با اینکه بچه داره یکشالشه هما جا حضور داره بچشون هم نمیبره 

دوستانه با شوهراشون میرن باغ تفریح یکبار تو  جایی دبا دوستاش و شوهراشون دیدم دوستاشم مثل خودش سر زبون دار بودن خیلی باز می‌گردن من پیشوون خیلی کم میارم😖😞