2777
2789
عنوان

فقط من بدم میاد موقع خواب یکی بچسبه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست
وای منم از لمس بدم میادحتی بدم میاد یکی خیلی نزدیکم بشینه معذب مشیم بنظرت از چیه ؟

من یادمه از ۵/۶ سالگی میگفتن بیا بغلم بوسم میکردن بدم میومد اذیت میشم

مادر پدرم اصلا بغل و بوس نمیکردن نمیدونم تاثیر اونه یا نه 

یجا خوندم کسایی که زبان عشقشون لمسه با لمس کردن همه اوکی نیستن منم همینجورم خیلی بوس و بغل میکنم ولی فقط موقعی که خودم بخوام 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا ریشه داره توی یه اتفاق یه موقعیت شاید الانم یادت نیاد ولی اون موقع معذب بودی یا بدت اومده ول ...

لمس های بدون اجازه باعث میشه ادم اینجوری بشه من خیلی توسط فامیل بی اجازه بوس شدم الان که خودمم میگم باورش سخته تو ۲۴ سالگی از بوس و بوسه بدم میاد ۹۹٪ مواقع

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

منم رو لمس حساسم متاسفانه واقعا اذیت کنندس ولی باهاش اوکیم نمیخوام تغییرش بدم بمن چه خب زیاد دست نزن ...

😂😂

پس اخلاقیاتت کلا اینطوریه با همسرتم فک کنم چون حس امنیتو تا حدودی تو ذهنت القا میکنه راحتی واسه من اون حس امنیت و اعتماد خیلی سخت به دست میاد کلا سخت نگیر اگه فک میکنی رابطتو با همسرت داره خراب میکنه یا دعواتون میشه برای خودت قرار بزار مثلا سه شب بغل اشکالی نداره تحمل میکنم سه شبم نه یه شبم که میمونه انتخاب خودت باشه یا نباشه همه چیو تو ذهنت قرار دادی کن 

منم چی بگم ک تا دست پسرامو نگیرم نمیخابن.يعنی قشنگ خابشون سنگین شد دستمو میکشم.

مادرشوهر منم همین بوده خوبه بنظرم احساس ارامش میده من دیگه عادت نکردم از بچگی الان خیلی دیره 

شاید خیلیا فکر کنن ازشون بدم میاد یا ادم سردیم یا خودمو میگیرم که همجنس هامو بغل نمیکنم مثل بقیه و کلا تماس فیزیکی زیاد برقرار نمیکنم 

لمس های بدون اجازه باعث میشه ادم اینجوری بشه من خیلی توسط فامیل بی اجازه بوس شدم الان که خودمم میگم ...

آفرین دقیقا خود بدن واکنش نشون میده مغزت اجازه نمیده باید حس امنیت و اطمینان ایجاد بشه که ذهنت آلارم نفرسته هیچ مشکلی نیست با آدمایی که نمیخوای مجبور نیستی روبوسی کنی یا دست بدی بزار بهت بگن بی ادب یا خودشو میگیره هر کاری که بدنت باهاش راحته رو انجام بده

😂😂پس اخلاقیاتت کلا اینطوریه با همسرتم فک کنم چون حس امنیتو تا حدودی تو ذهنت القا میکنه راحتی واسه ...

اره همینقدر کافیشه دیگه یه موقع هایی انگشتای پاشو میچسبونه یا همین الان تو خواب اومده کنارم ولی من بخوام بخوابم باید برم اونور تر حتی اگر با دیوار فیس تو فیس شم 😂😑

حس امنیت تو رو طرف مقابلت باید بدست بیاره من همسرم شروع دستمو گرفتن بغل کردن و ... چون دوسش داشتم خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم باهاش اوکی شدم ولی تایمش خیلی کوتاه باید باشه و وقتایی که حوصله ندارم هیچکس نباید بهم دست بزنه

نقطه ضعفم افتاده دستش حرفمون میشه همش دستمو قفل میکنه با دستش موهامو بهم میریزه به صورتم دست میزنه واقعا حرصی میشم نزار بفهمن اینجوری اذیت میشی 😭😂

آفرین دقیقا خود بدن واکنش نشون میده مغزت اجازه نمیده باید حس امنیت و اطمینان ایجاد بشه که ذهنت آلارم ...

قبول دارم حرفاتو قشنگ حق می‌باره 🫂💙

اره همینقدر کافیشه دیگه یه موقع هایی انگشتای پاشو میچسبونه یا همین الان تو خواب اومده کنارم ولی من ب ...

😂😂😂عزیزم اشکالی نداره انشالله شوهرتم درک میکنه و عادت میکنه نگرانش نباش سعی کن تو هم خیلی ریکشن نشون ندی اونم بفهمه دیگه عصبانی نمیشی از اینکارش دست میکشه