2777
2789
با این هزینه های اجاره و رهن باید برای آینده بچه هامون و خودمون از بعضی راحتی هامون بگذریم و مجبور ب ...

من هم دقیقا مجبورم برم برای اینکه پول به اجاره هدر نره 

بعضیا میگن اونجا رو بدی اجاره با پول اون جای دیکه اجاره کنین اینجوری هر سال باید اسباب کشی بشه و دنبال خونه باشی 

وگرنه از خدامه خونه داشته باشه 

والا خواستگارام داغون تر از اونی هستن که تونسته باشن خونه بخرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه قبول کردی ... اما تو شرایط مشابه ۹۹ درصد پشیمانی پشت این رفتارهاست چون هنوز شما اولویت این آدم ...

چه آدم شری هستی تو

راحتتتت میتونی کاری کنی بنده ی خدا فردا صبح بره دادگاه درخواست طلاق بده

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

عروس ما قبلا دوسه سال موقت پیشمون اومد داداشم داشت خونشو میساخت تقریبا 19 سال پیش خیلی بد بود هم اون ...

اره این مدلیش هم هست.یکی از آشناهای ما عروسش بالا سرش میشینه می گفت کاش قبول کرده بودم اجاره خونشون رو خودم بدم ولی بالا سر خودم براشون خونه نساخته بودم.میگفت تا ۲ بعد نصف شب مهمونی می گیرن و بچه ها بدو بدو می کنن ..منم جرات نمی کنم چیزی بگم که عروسم ناراحت نشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

چی بگم عزیزم هر کسی یه چیزی میگه آدم گیج میشه می‌ره تو فکر میگه نکنه من دارم اشتباه میکنم

اگه از زندگیت راضی هستی و شوهرت بهت میرسه و کمبودی نداری دلیلی نداره به حرف اون کاربر توجه کنی 

داشت کاری میکرد که بری بپری ب شوهرت یه جنگ و دعوا درست کنی 

تو پستای اولت مشخص بود راضی بودی از وضعیتت یهو این اومد دری وری گفت کلا نظرت برگشت دهن بین نباش با توجه به موقعیتی که داری رفتار کن اون مگه از همه ی جزئیات زندگیت خبر داره فقط بواسطه همین چند جمله داره بهت مشاوره میده و مشخصه آدم بدجنسی بود اصلا به حرفاش توجه نکن

اینجا هم سعی کن از زندگیت چیزی نگی خیلی خطرناکه

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

خداروشکر عزیزم من زندگی ام اوکی هست مشکلی ندارم

خداروشکر عزیزم 

خوشحال میشم میبینم خانومایی که از زندگیشون راضی و خوشحال هستن

امیدوارم همیشه خوش باشید کنار هم

مادیات ارزش نداره بخوای زندگیتو زهر کنی وقتی هم ک میبینی شوهرت بهت میرسه🌸

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

مادرشوهر هر چی هم خوب باشه باز عروس با چشمو هم چشمی از جاری و فامیل و... دوست داره جدا باشه.. خب پدرشوهر لطف کرده خونه داده ک از نظر مالی جلو بیوفتن و خونه بخرن بلخره
اما یسری اصلا چشمو رو ندارن
همون بهتر ک دور باشن

بگو اون ماشین سنگین یه روزی مستحلک میشه باید نو بخری جاش بزاری وقتی در امد اون ماشین رو داری حیف و م ...

بابا ولش کنید 

اینقد شر نباش عجب آدمی هستی تو

زندگی اون به تو چه ربطی داره آخه

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

این دل پاکی نیست خانواده شوهرتم دلت و پاک نمی دونن...به حساب وظیفه و چیز دیگه گذاشتن حتما سنت پایین ...

چ اصراری داریم آشوب بندازید توی زندگیشون؟از زندگیش راضیه بعد شمایی که یک صدم زندگیشو شنیدی تشخیص دادید چی ب چیه؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها این وسط استثنائی وجود نداره؟مادر شوهر و پدرشوهر خیلی خوب و پولدار باشن برسن از نظر مالی شوهرتم بیکار باشه اونا بهش برسن براش مغازه اینا باز کنن؟فقط مادر شوهر یکم فضول باشه