2777
2789
عزیزم من تا صفحه 8 بیشتر نخوندم اما باید بگم با خانواده همسر حتی داخل یک کوچه هم نباید زندگی کنی چه ...

چقدر این عروس بدبخته.اون‌از شوهر اونم از مادر شوهر.نمیدونم مردای انقد بد دل چرا هپون اول ذاتشون رو نمیکنن که زنشونو اسیر کن.انگار زندانی گرفتن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ سال طبقه ی پایین خونه ی مادر شوهر زندگی کردم.۳ سال مجانی و ۳ سال دیگش اجاره ولی کمتر از غریبه ها میدادیم.چون از اول قانون همین بود پولامون رو جمع کردیم و با کلی قرض بعد ۳ سال یه خونه کوچیک خریدیم اونو دادیم اجاره و با پولش قسط ها و اجاره خونه ی مادرشوهرم رو میدادیم.بعد ۶ سال رفتیم توی همون خونه.۴ سالم اونجا بودم ولی بعدش یه خونه ی خوب و دلخواهم رو خریدم.نمیگم خونه ی مادرشوهرم همه چیز گل و بلبل بود ولی حمایت و رفتار همسر خیلی مهمه.خودت هم باید کور و کر باشی.منم سنجیده رفتار میکردم البته اونا هم خیلی بد نبودن.ولی خب کانلا آزاد نیستی دیگه.ولی من مجبور بودم به خاطر رسیدن به آرزوهام و اینجایی که هستم با اون شرایط کنار بیام وگرنه الان این خونه رو نداشتیم

زندگی مشترک یعنی زندگی یک زن با یک مرد نه زندگی یک زن با کل خانواده مرد! مردی که نتونه حتی ی خونه مستقل برای زندگیش فراهم کنه(منظورم خرید نیست حتی اجاره) و قراره بازم بعد ازدواج با خانواده خودش زندگی کنه حتی اگه ی واحد مستقل داشته باشه بازم به درد ازدواج نمیخوره

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
25 سالم هست خوب من نمیتونم بگم چرا چون همسرم خانواده اش هستن و وقتی وضع مالی اش خوبه میگه وظیفه ام ه ...

خوبه دیگه دم شماهم گرم شماهم مشخصه ادم خوبی هستی 

من همیشه با خودم میگم ، میبینم همسرم به خواهرش محبت مکنه یا حتی بحث هم مکنه میگم اگر خواهر خودم بود وی بود منم محبت میکردم منم گاهی با خواهرم بحث مکنم ولی هنوز دوسش دارم و...

در کل اگر قرار شوهرم به خانواده محبت مکنه پس کنم نباید محبت کنم دیگه

البته اخلاق خانواده ها هم شرطه خداروشکر ماها دخالتی بهم نداریم کلا هرچی سرش تو کار خودشه

ماهم قرارمون با خودمون مشخصه اول خودمون و زندگیمون بعد اگر در توانمونو بود هوای پدرمادرهامونو داشته باشیم

منم اگر همسرم خونه اضافه ای داشت در اختیار خانواده میزاشتیم یا اگر در توانمونو بود خرج خونه خانواده هم می‌دادیم 

سالها پدر مادرها از جون و دل خرج ما کردم و مایه گذاشتند حالا که هم زمونه سخته هم اونا دیگه سنشون بالاست وظیفه ماست که حمایتشون کنیم 

خدا به شما و همسرتون رزق و برکت روز افزون بده 

شوهرم حمایت اشون می‌کنه

پدر و مادر اشکال نداره انشالله ک خدا بیشتر بهتون بده

ولی حمایت از دوماد انقد جالب نیست

خدایی نکرده چیزی بشه زبونشون درازه ک میخواستی نکنی

ولی اگ برای تو و زندگیت چیزی کم نمیذاره حرف نزن

عزیزم من ۸ سال کنارشون زندگی کردم و این تجربه شخصی بنده هست برای حفظ احترام ها و حریم خصوصی بهتره یه جا زندگی نکنید دوری و دوستی بهتره ممکنه این وسط استثنا هم وجود داشته باشه ولی اکثرا مشکل پیدا شده حالا یا توی رفت و امدت دخالت میکنن یا توی رفتارت با شوهر و بچت یا مهمونی دادنت و......

نه من راضی هستم خداروشکر عزیزم ساختمون مال شوهرم هست چهار طبقه هست یک طبقه اش خودمون زندگی میکنیم یک ...

زورت نمیاد مفت نشستن؟من خودمم‌ یجورایی مثل توام‌ ولی ازدل راضی نیستم میگم ادم‌ تنهاوجداراحتتره

حدس میزدم . الان حس خوبی داری اما بعد متوجه عمق فاجعه میشی . فکر می‌کنی همیشه با این کیفیت شوهرت می‌ ...

الان این تاپیکو دیدم وخواستم بهتون بگم یکی رو که حتی اگه به غلط حالش خوبه واز زندگیش راضیه وداره لذتشو میبره اینقد رو مخش مانور میدین که زندگیشو تلخ وخراب کنه درصورتی که خوش ذاته وبدجنس نیست.واقعامتوجه نمیشم چرا فازتون چیه

من با مادرشوهرم و جاری توی یه ساختمان هستم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره طبقه ها جداست اما خیلی میترسم

ببین هر کاری کنی هرجور خودتو بیخیال بگیری هر چقدر بسازی باهاشون باز ریده میشه به اعصابت

ببین نون خشک بخور ولی اونجوری زندگی نکن 

حوصله ی توضیح بیشتر ندارم

ما ده سال ی ساختمان هستیم واحد جدا 

خدارو شکر ن دخالت داشتن ن چیزی حالا گاهی بحث و حرف بود اما با تمام اینا اگه جدا باشی بهتر من تا الان مشکل نداشتم اما از وقتی جاریم اومده اذیت میکنه امسال می‌خواییم دربیاییم

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

زندگی مشترک یعنی زندگی یک زن با یک مرد نه زندگی یک زن با کل خانواده مرد! مردی که نتونه حتی ی خونه مس ...

قرار نیست با خانواده خودش زندگی کنه 

فقط با اونا همسایه میشه 

با خانواده منم همسایه میشیم 

چرا ناراحت باشم ؟! من دلم خیلی پاک و صاف هست و اینکه خداروشکر وضع مالی شوهرم خوبه و خوشحالم از اینکه ...

چقدر خوبه خانم هایی مثل تو هم هستن ادم به آینده بچه های خودش امیدوار میشه اگر خدا نکرده روزگار بد چرخید محتاجشون شدیم یه گوشه ولمون نمیکنن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪