2777
2789
همه اینایی که میرن خونه خانواده شوهر فکر میکنن اخلاقشون خوبه و خودشون حریفن و نمیذارن کسی دخالت کنهو ...

آره خب چون زیاد همو دیدن روشون بهم باز شده که این خیلی بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ما خونه هامون ویلایی چسبیده ب هم منو مادرشوهر وسه تا جاری دیگه حیف عاشق خونمم وگرنه فرار میکردم ینی ...

مادرشوهر من هرروز داستان تعریف میکرد از فلانی و بهمانی که خونه بنام زناشون کردن یکی با دوست پسرش فرار کرد اونیکی مرده رو انداخت بیرون یکی مرد میاورد تو خونه

یه روز که تعریف کرد برا پسراش من گفتم چقدر دور و بریای شما خرابن😂😂😂گفت نه اشنای من نیستن دوستام تعریف میکنن

گفتم با این دوستای داغون نگرد ما همچین چیزایی تا حالا نشنیدیم جه برسه تو این حجم ببینیم و برا دوروبریامون اتفاق بیفته دیگه لال شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب چون زیاد همو دیدن روشون بهم باز شده که این خیلی بده

من ۲۳ساله عروسشونم پشت سرم همه کار کردن اما جلوم حتی میگن شما میخوان حرف بزنن

حاریام تعریف میکنن مثلا مادرشوهر میگه بهشون بیشعور فلان چیزو بده من شاخام درمیاد اصلا باورم نمیشه

مادرشوهر من هرروز داستان تعریف میکرد از فلانی و بهمانی که خونه بنام زناشون کردن یکی با دوست پسرش فرا ...

ممنون برای این صحبتی که بهم یاد دادی 👌👌

احتیاج داشتم به یکی از آشناها این حرفو بزنم 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

من خواهرم با مادرشوهر تو یه ساختمونه و از لحاظ روحی روانی خیلی خسته و شکننده شده. مادرشوهرش فتنه اس اینم بیچاره کوتاه میاد شوهرش خریت کرد به جای خرید آپارتمان بالای خونه ی مادرشو ساخت الان هم پشیمونه ولی سودی نداره

آخه زندگی با اونا نیست که وقتی واحد ها جداست مثل اپارتمان

اتفاقا بیشتر سرک میکشن....چی غذا گذاشته....کجا میخواد بره...کی اومد...چی خرید...مامانشو دعوت کرد مارو نه... همش جشن میگیره....همش خوابه....مهمون اومد خونمون عروسم نیومد...سر شستن پله سر هررررچی که فکرشو کنی زیر نظری.... من کاخ طلا هم باشه نمیرم ادم روانی میشه پیش این عقده ایا بعضیا هم مرض دارن از بیکاری عروسو حرص بدن 

بله شهرستانیم و جایی هستیم که خونه حیاط دار زیاد هست اینجا فقیرا آپارتمان نشیننمن طاقت ندارم تا آخر ...

اگ خونه میدن بهتون بمونین پس انداز کنید و ب امید خدا خونه خودتونو بخرین

مستاجری خیلی سخته حداقل هر ماه باید ۱۵ تومن بذاری برای اجاره

احترام بذار در کمال احترام حریم زندگیتو حفظ کن

ما با این سیستم ۱۲ ساله تو یه ساختمونیم با مادرشوهر و جاریا

وایییییییانشالله زودتر مستقل شید

معجزه میخاد

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

آخ به دل خودم و.خونوادم عروس ما هم تو یکی از طبقات خونمونه از دستش جرعت نمیکنیم.کاری کنیم تمام و.کما ...

من هم مادر شوهر هستم من بالا عروسم پایین 

خدا شاهده هیچ وقت توی زندگیشون دخالت نکردم 

چند باری شوهرم دخالت میکرد میگفت چرا میره بیرون چرا همیشه خونه پدرشه چرا دیر بلند میشه از خاب 

یه دعوای اساسی با شوهرم کردم که به تو چه توی زندگیشون دخالت میکنی  دختر مردمو چکار داری 

البته عروسم خیلی به ما احترام میزاره منم اندازه دخترم دوسش دارم 

و اما گفتی که عروس گذارش میده 

اخ که گفتی عروس ما اینجوره منظورم زن برادرم 

بخدا نمیتونی یه تکونی بخوری یا وسیله ای بگیری توی کل گروها میفرسته 

حالا این ن فقط گروه خانوادگی داره کل گروهای خانواده ما هم شرکت کرده خبر میگیره خبر میده 

خیلی بده اینجوری یه ادم دقیق نظاره گره زندگی دیگرانه فقط برای اخبار 

مادرم ابتدای زندگیش دو سال با مادرشوهرش یک جا بود نتونست اخلاق مادرشوهرش رو تحمل کنه شهرش رو عوض کرد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

شوهر منم خونه ی خودش با مامانش اینا تو یه کوچه بود یه خونه بین خونه ها بود

من همون اول عقد قبول نکردم برم اونجا فروختیم جابه جا شدیم رفتیم یه منطقه دیگه خیلیییی راضیم هزار بار خداروشکر میکنم شوهرم قبول کرد خونه رو عوض کنیم

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

عزیزم کلا ازدواج نکنی خیلی بهتره تا اینکه بری تو یه ساختمون باهاشون که زودتر از سنت پیر میشی مال من چن تا خیابون فاصلمونه ولی زندگی برامون نزاشتن هر چیزی و هر کاری داشته باشن حتی اگه در حال مرگم باشیم دوتامون باید بره انجام بده تو همه چی دخالت دخالت دخالت من یه خواهرشوهر مجرد ۴۵ ساله هم دارم که متاسفانه دعوامونم شد سر دخالتاش...فرسنگ ها فاصله بگیرید که بعد چن وقت میفهمید خوبیای اولشون همش فیلمشون بوده...

گاهی هم عروس مقصره و یا هر دو اما نزدیک بودن اشتباهه اما شرایط اقتصادی خیلی فشار میاره گاهی بهتر آست ...

آفرین دقیقا مثل عروس ما،که هیچکس کاری ب کارش نداشت اونوقت توهمه چیزدخالت میکرد