2777
2789
عنوان

خانمای متاهل خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 49 پست
من خودم هروز نمیرم ولی یه روز درمیون صدرصد میرمولی واقعا خیلی دوسش دارم هنوزم عقدیم ولی خیلی تمیز و ...

خداروشکر ما هم در طول نامزدی خیلی این مسائلو رعایت میکرد یادش بخیر نمیدونم الان‌چ مرگشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح بده قبل رابطه که حساسی و زود عفونت میگیری

وای اینقدر دلیلای بیخود میاره که هنگ میکنه آدم مردی که در این حد منطقی نباشه که ی شست وشوی چند ثانیه ای رو قبول کنه برای احترام گذاشتن ب درخواست تو اصن چیزای دیکه رو هم قبول نمیکنه

خداروشکر ما هم در طول نامزدی خیلی این مسائلو رعایت میکرد یادش بخیر نمیدونم الان‌چ مرگشه

منو همسرم دوس بودیم و همسایه طبقه پایین و خانواده هامون باهم دوست بودن

مامانشم همینجوریه کلا خیلی تمیزن مامانش همیشه به مامانم میگفت این پسر بزرگم خیلی حساسه هرشب باید لباساشو بشوره و حموم بره

یعنی میخوام بگم کلا قبل ازدواجم اینجوری بوده

و مطمئنم بعد عروسیم اینجوریه چون تا حموم نره پاشو از خونه بیرون نمیزاره🤣🤦‍♀️

احتمالا شوهرت واقعا خسته و بی حاله یا ویتامینای بدنش کمه که اینجوری کسل شده

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

نامزدین ومستقلین و رابطه کامل دارین . چه با کلاسین عزیزم

ن مستقل نیستیم که😑

هنوز خونه پدرامون زندگی میکنیم

۴سالم دوست بودیم و همسایه بودیم 

بخاطر همین بعد عقد رابطه داشتم باهاش شناخته کامل😊

منو همسرم دوس بودیم و همسایه طبقه پایین و خانواده هامون باهم دوست بودنمامانشم همینجوریه کلا خیلی تمی ...

نمیدونم فقط دیکه مبور نیستم این حالاتشو تحمل کنم  چون حتی منو هم ب ا.گ.م نمیرسونه خسته م دیکه انگار فقط اونه که مهمه ودرخواستای اون 

ن مستقل نیستیم که😑هنوز خونه پدرامون زندگی میکنیم۴سالم دوست بودیم و همسایه بودیم بخاطر همین بعد عقد ...

دختر همسایه دیوار به دیوار شب جمعه شد بیا این ور دیوار         ترانه شماعی زاده هس😂😂

نمیدونم فقط دیکه مبور نیستم این حالاتشو تحمل کنم چون حتی منو هم ب ا.گ.م نمیرسونه خسته م دیکه انگار ...

خب عزیز دلم میفهمتت چی میگی من اوایلی که رابطه داشتم باهاش واقعا روم نمیشد بهش بگم من به اون حس نرسیدم و اذیتت کننده بود برام

دیگه بعد یکساااال مجبور شدم بهش بگم فکر کن یکساله تمام تحملللل کردم

گفتم من اینجوریم واقعا هم موقع بیانش از خجالتش داشتم آب میشدم

برگشت گفت واقعا من حس میکردم که تو به اون حسه رسیدی چرا تاالان چیزی نگفتی و اینا

اوکی شد

بشین یه شب خیلی شیک و منطقی بیان کن مشکلتو بدون غر زدن و سرزنش کردنش

دختر همسایه دیوار به دیوار شب جمعه شد بیا این ور دیوار ترانه شماعی زاده هس😂😂

دیوار به دیوار نبودیم طبقه پایینمون بودن😑🤣

و همچنین تقریبا همشهری بودیم

قبل اینکه من باهاش اوکی شم خانواده هامون رفت و آمد داشتن و همیشه بابام ازش تو خونه تعریف میکرد میگفت واقعا پسر فلانیو دوسش دارم خیلی سر ب زیر و کاریه بنده خدا اینقدر سر به زیر بود مخ دخترشو زد🤣😑🤦‍♀️

اینم میکه منی که بعد سر کار حموم هم نرم پاها و صورتمو و زیر بغلمو میشورم و خودم حساسم چه لزوکی داره ...

خواسته ی شما اصلا غیرمنطقی نیس همسرت باید دوش بگیره قبل رابطه اتفاقا دوش گرفتن خودش باعث بهتر شدن رابطه میشه من خودم اگه دوش نگیرم قبلش اصلا ت ح ر ی ک نمیشم 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃