2777
2789
عنوان

خانمای متاهل خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 49 پست

بشین ی تایمی بزار باهاش حرف بزن بهش بگو قبل اینکه بمن بگی برو تمیزکن و بعد بیا پیشم

بگو ببین من دست رد ب سینه‌ت نمی‌زنم که...من بات را میام توعم با من را بیا...من دوسدارم وقتی باهاتم تمام وجودم حس خوب باشه نه اینکه همچین چیز ساده ای نزاره رو تو تمرکز کنم 

اینو نزار ب حساب اینکه دارم حساسیت الکی ب خرج میدم یا نمیخوام رابطه رو...بزار ب حساب اینکه من تورو با طمع میخوام و دلم میخواد وقتی باهمیم هیچ چیزی ذهن منو درگیر نکنه جز تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست اصلا حساس بودن نیست خیلی چیر عادیه بایر شست شو داشته باشه 

شوهر من تو همون لحطه بعد رابطه میره حموم بهتر بگم هرور حموم میره حتی بدون رابطه هم نداشته باشیم  بخاطر همین تا حالا ازش نخاستم رعایت کنه 

اسم خودتو رومن میزاری .همیشه اینجوری بمونی😘

قربونت برم انشالله که همیشه مسیر زندگیت قشنگ باشه و راه رسیدن به اهدافت هموار😘

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خواسته ی شما اصلا غیرمنطقی نیس همسرت باید دوش بگیره قبل رابطه اتفاقا دوش گرفتن خودش باعث بهتر شدن را ...

من حتی دوش هم نمیخوام:/ چون هربار که قبلا اینو گفتم بهش برخورده . من فقط شست و شوی ساده با آب خالی خواستم خدا. کلا ۱تا۱۰ بشماره آدم تمومه و باورم نمیشه که سر همین ده ها ساعته صحبتی با هم نداریم خب معنی احترام و اهمیت چیه غیر اینه که اهمیت بدیم به خط قرمزا و مرزبندی طرف مقایل

خدای من همیشه فکر میکردم این مدل رابطه های سردرد آور برای دیکرانه متاسفم برای خودم😔

من حتی دوش هم نمیخوام:/ چون هربار که قبلا اینو گفتم بهش برخورده . من فقط شست و شوی ساده با آب خالی خ ...

تنها راه اینه دیگه بهش ن...دی🤣🤦‍♀️

منو همسرم دوس بودیم و همسایه طبقه پایین و خانواده هامون باهم دوست بودنمامانشم همینجوریه کلا خیلی تمی ...

دوست دارم عکساتونو بیینم احساس میکنم خیلی خوشگلین

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
من حتی دوش هم نمیخوام:/ چون هربار که قبلا اینو گفتم بهش برخورده . من فقط شست و شوی ساده با آب خالی خ ...

چی بگم عزیزم حالا با ی مشاوره صحبت کن شاید راهکاری داش درمورد نحوه ی برخورد با رفتارای شوهرت 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

دوست دارم عکساتونو بیینم احساس میکنم خیلی خوشگلین

عای عزیز دلم 

من امشب حالم واقعا بی دلیل بد بووود 

دودقیقه اومدم تو سایت انگار خدا شماهارو امشب سر راهم گذاشته که حالمو خوب کنین🥹😘

کاش میتونستم برات عکسامو بفرستممم ولی چون دیگه بحث شناسایی و اینجور چیزاست نمیشه🫠

درسته ولی قطعا سمت خو. دار ض ایی میرن

فدای سرت بزار دوبار بره دستاش از کتف دربیاد بفهمه هیچی مثل زنه خوده آدم نمیشهههه😁

عای عزیز دلم من امشب حالم واقعا بی دلیل بد بووود دودقیقه اومدم تو سایت انگار خدا شماهارو امشب سر راه ...

خوشحال و خوشبخت باشید 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)