سلام این توقع زیادیه که از شوهرت بخوای قبل رابطه فقط با آب خالی اون قسمتشو بشوره؟:/
نه حموم ازش خواستم نه کار سختی
ما ۸ساله ازدواج کردیم سنمونم کلا ۲۸-۳۱ه و بچه نداریم کلا میانگین دو هفته یباره رابطمون بارها با آرامش یا هر شکلی ازش درخواست کردم که اصن رضایت ندارم اینقدره. اما گفته من اگه کوچکترین بحثی داشته باشیم نمیتونم . با این کنار اومدم ولی از ده تا رابطمون ۴تاش حموم رفته با اینم کنار اومدم ولی دیکه حتی قبل رابطه حاضر نیست در حد چند ثانیه ی شست و شوی ساده انجام بده کاری که من همیشه میکنم من ی ساله عفونت گرفتم و دقیقا تو این ی سال ایشون من هر بار ارامش و مهربونی یا جدی ازش خواستم بشوره برشته گفته حساسی. امروز سه روز بود حموم نرفته بود ازم خواست و من فقط گفتم بزار بعد من تو برو اول بشوریم و برگشته میگه من الان دوس دارم ( فقط در حد چند ثانیه زمان میبرد اون شست شو ) رفت و دیدم صدای آب میومد که بشوره اومد بیرون گفت حسشو ندارم😑😑😑انگار دنبال بهونه بود
و امشبم که دعوا شد سر همین گفت ب نظرم که انگار از نظر تو من چرکم همون دو هفته یبارم نمیخوام رابطه رو
و من هنگ کردم من فقط ی شست و شوی ساده با آب درخواستم بود نه حموم نه شیو نه مسواک
توروخدا بگید همسرای شما چطوریه ن اصن استانداردش چیه شاید من توقعم زیاده