دلبرخدا مدیر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1636 عنوان 🔴خانما دکمه آسانسور طبقه همکف کدوم میشه | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست من بلد نیستم همیشه میزنم دکمه 1 و که میره طبقه یک دوباره یک طبقه هم باید برم پایین از پله ها 😂 عاشق امام حسین♥️🫀 1404/07/25 | 01:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24528 P پارکینگ نمیشه ؟کدوم میشه دقیق تو اکثر خانه ها پارکینگ همون همکفهولی تو مراکز تجاری و هتل ها و خانه هایی که پارکینگ زیرزمینی داشته باشن همکف میشه G خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
آیه۸۵ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 4382 اگه طبقه همکف پارکینگه pاگه نه G در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.
دلبرخدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1636 اگ پارکینک نداشته باشه ک جی اگ داشته باشه پی بستگی داره ساختمونش چطور باشه😄بعضی ها پارکینگ هاشون من ... من یکیشو زدمp برد همکف یه آسانسور دیگه هم بود گزینه p اصلا نداشتمنفی هست ینی چی ؟ چی میشه بشدت فوبیا آسانسور دارم با میترسم ببره پارکینگ از پارکینگ خیلی میترسم انقد فیلم ترسناک دیدم یا میترسم کی کنم 😂 عاشق امام حسین♥️🫀
دلبرخدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1636 تو اکثر خانه ها پارکینگ همون همکفهولی تو مراکز تجاری و هتل ها و خانه هایی که پارکینگ زیرزمینی داشته ... اگ p نداشت جی بزنم ؟ عاشق امام حسین♥️🫀
khaanoomi77 عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 3911 من یکیشو زدمp برد همکف یه آسانسور دیگه هم بود گزینه p اصلا نداشتمنفی هست ینی چی ؟ چی میشه بشدت فوبیا ... اگپی نداشت حتما جی داره خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷